Hilalyusra Dışarı çıktım akşama kadar gelemeyeceğim çocuğumun kaynatıp ilittigim suyunu evde unuttum bebek suyu alsam kaynatmama gerek var mı? Şu isiticim var onda yapıyorum mamayi???
ASYA123- Hilalyusra her hangi bir lokanta marketten de isteye bilirsiniz sıcak su.birgun dükkana bir turist adam geldi elinde biberon sıcak su istiyor😅kahve içtiğimiz için sıcak su hep oluyor.esnaftan isteyebilirsiniz yani😇
girl_mother Hilalyusra su ısıtıcınin resmini görmem mumkünmü bende arayış içindeydim aylarca kızım 7aylik oldu suyu termosta muhafaza ediyorum sadece
Mercan28 Esra26 yanlış snlmayaın ama çok tatlısınız ya uykunuzu alamamış sinirliliği var nerdr görsem tsnırım😂😂
Esra26 Esra26 Mercan28 Betul-08 Ya gerginlik olsun diye söylemedim asla ama ben bu kadar detaylı düşünen bir anne olmadım, olamayacağım da sanırım. Elbet elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum orası ayrı. Ama bu denli ayrıntılı düşünen anneleri de tebrik ediyor alkışlıyorum🤷🏼♀️
Nursemom_ Isıtıcım var diyosunuz hazır suyu alıp ısıtsanızda olur hazır suları kaynatma ya gerek yok zaten