AlparslanC2022 4 aylık bebeğim Konak oldu nasıl geçirebilirim acil cevap lütfen 🙏 Sizler nasıl baş ediyorsunuz bu sorunla
RBeyz AlparslanC2022 bende burda bekleyeyim aynı durumdayım. Annem banyodan önce zeytinyağı sür kafasına biraz bekle sonra tara banyoya sok dedi yarın deneyeceğim bakalım
Saresare123 AlparslanC2022 merhaba. Öncelikle hiç telaş yapmayın zararlı bir şey değil. Benim bebeğimdede vardı. Doktor zeytin yağı sür dedi onu yaptık geçti gibi çok şükür. Makyaj pamuklarına zeytin yağını batır bebeğin konak olan yerlerine sür güzelce. Sonra bere giydir. Bize geceden yapın dedi ama biz gün içinde yaptık. 4-5 saat öyle dursun. Zaten kabarıyor pul pul çıktığını göreceksiniz. Sık bir tarakla bastırmadan hafif hafif tarayın. Hani bu plastik küçük dede tarakları olur biz onlarla taradık. Sonra güzel bir duş ohhh miissss 🌺 hepsi tarağa gelecek zaten. Duştan sonra da tarayın
Cemre_-53 AlparslanC2022 bnde çok uğraştım onla herşeyi denedim en güzeli mustela konak şampuan ve tarak duş alirken şampuan suruyorum ters tariyorum snra durularken ters tariyorum her gün düzenli yıkamada yapmada bitiyor
Bendiyebiri RBeyz şimdi bende yazdım aynen öyle yap ben taaramıyordum tırnaklarımla bastırmadan üstten üstten temizleyip banyoya soktum ve sıfıra vurdum saçını o zaman çok sık ve uzun saçları vardı. Öyle geçti çok şükür
EsraYce RBeyz kayınvalidem yaptı çıktı sende yap çıkar emin ol o bile jasta sebep oluyormuş doktorumuz dedi hakiki zeytin yağ ile yap bebek yağ kullan normal zeytin yağ kullan tarakla afif bastıracak şekilde tara çıkıyor
Acemimom1 Kaşlarında oldu bebeğimin zeytinyagi sürüyorum banyodan önce çıkıncaya konak tarağıyla tarıyorum epey gecti
Denizmrv Acemimom1 merhaba kaşlarında cıktı benim cocugunda zeytinyağ sürüp kaşınımı taramam lazım bide yüzünde kafasında benek benek sivilce gibi bişiyler cıktı ilk tecrübem bilmiyorum napmam gerek
Erenalpinannesi Bizimde 2.5 aylikken olmustu. Zeytinyağı surup 10 15 dk bekledik ve taradik. Neredeyse hicbir sey kalmamisti.
Esra26 AlparslanC2022 zeytinyağı çok önerilmiş ama bende badem yağıyla geçirdim bu süreci. Sürüp bekletiyordum yarım saat, hem banyoya girmeden önce hem de çıktıktan sonra tersine tarıyordum
Cananalpaslan AlparslanC2022 bizde bı kac kez zeytinyağı sürdük ama çoğunlukla dalinin bebek yağını sürdüm yumuşayıp kendi dökülmüştü
shawty AlparslanC2022 Banyodan önce konak olan bölgeye pamuk ile saf zeytinyağı sürün 10 dk bekletin sonra duşta tarak ile tersine tarayın bunu 3-4 banyo tekrar edin geçiyor benim kızımın bu şekilde geçti ama bizim ki çok konağımız yoktu
meyrakus AlparslanC2022 benim kızımdada aynı aylarda oldu zeytinyağına az karbonat koy dediler bana karbonat kabarttıp kaldırıyor konakları denedim gerçekten sadece zeytinyağından daha etkili oldu bi de en önemlisi Konak tarağıyla taradım 3-4 defa tekrarlayınca hiçbişey kalmıyor
Gulsahhkyaa AlparslanC2022 Babe markasının bebekler için Konak şampuanı var gerçekten ilk yıkama da bile bizde hemen geçirdi
Sultanbulut AlparslanC2022 zeytinyagi sürüp yarim saat kdar bekletip yikadim tek seferde gecmiyor zaten banyo oncesinde tekrarla yikamadan once ince sık dişli tarakla tara bunu yap gecer canim
Flower123 AlparslanC2022 merhaba.. zeytinyağı,vazelin,bebek yağı neredeyse hepsini denedim arsız biseu sürekli çıktı şampuanı degistirdim Eyüp Sabri Tuncer in zeytinyağlı şampuanini aldim saç derisini kurutmayip nemli bıraktığı için azaldı ve bitti
bilgekizinannesi AlparslanC2022 benim bebeğimde de oluştu biraz doktorumuz zeytinyağı karbonat karıştırıp sür birkaç saat sonra yıka tara sonra dedi yaptım geçirdi çok etkili oldu deneyebilirsiniz. Tarak kıl fırçadan olacak ama
Bellaela Eğer sağdınız süt var ise sütünüzü sürebilirsiniz ben öyle yaptım çok hafifti hemen geçti annemler söylemişti bana da eskiler bilir dedim yaptım 🥰