Kpln71024 Kızlar 2,5 aylık bebeğim var gece kundak yapıp uyutuyorum sizce dha nkdar kundağa devam etmeliyim kundak yapıp yan yatıyorum.
Ysgl26 Kpln71024 4 ay itibariyle moro refkeksleri azallmaya bitmeye başlar, o zaman yavaş yavaş bırakın kundak yapmayı diyo doktorumuz
Ayse361 Kpln71024 7 aylığız ve hala kundakla uyuyoruz çünkü elleriyle kendi yüzünü çok ovuşturuyor ve dapıtıyor uykusunu
Kpln71024 eserekli_kiz11 benimkide huzursuz gibi ama açtığım vakitte eliyle yüzüne hep vuruyor uyuyamıyor sebebini anlamadım
Betulakkus Ben 3 aylıkken bıraktım cnm zaten kendileri açıyor sende fark ediceksin bebeğin belli eder kendini
Betulakkus Kpln71024 4 ay girdiğinde kendileri dönmeye çalışacakları için düz ve kundaksız yatır canım bu sayede dönme refleksi daha çabuk gelişmiş oluyor
Kpln71024 Betulakkus 4. Ayda kusmuklarını yutmuyorlar değil mi çünkü benimki kusmuğu boğazında kalıyor
ElvinAda Kpln71024 benim bebeğim de 2 buçuk aylık kundak yapsamellerini çıkarmam için ikiniyor kızarıyor uyaniyor yapmassm yüzünü ufalamaktsn gözlerine ağzına götürmekte uyaniyor. Ana geceleri yapıyorum gündüzleri yapmıyorum
Betulakkus Kpln71024 yani o ayda başlarını sağ sola çeviriyorlar bana doktorum hep düz yatır demişdi bende hep sırt üstü yatırdım tabi ki kafası için gündüzleri bir uykusunda sağ bir uykusun da sol yatırdım onu da genelde gazlı olduğu zaman yaptım bizde bir sıkıntı olmadı