Hatice94 Kızlar 1 ay 15 günlük bebeğim var. Sağ göğsüm sol göğsümden fazlaca büyük ve bu çok belli oluyor. Çok kötü görünüyor 2-3 hafta önce bu kadar fark yoktu. Başına gelip de çözüm bulmuş olan var mı?
aylin3834 Hatice94 ahh bende aynı dertten muzdaribim 😕 kızım 6buçuk aylık benimkide sol göğsüm sağdan daha büyük ve gözle görünür bi fark var dışarıya çıkarken kendimi tuhaf hissediyorum hala bir çözüm bulamadım
Arvenceren Hatice94 bnm kzm da tek meme emdi öbürünü almadi biri aşada biri yukarda biri büyük biri kücük😖
Hatice94 Aselikra Dün kendime bişeyler almaya gittim hiç birşey almadan döndüm göğüslerim yüzünden hiç birşeyi yakıştıramadım çok moralimi bozuyor bu durum.
Aselikra Hatice94 benim sutyen takmardigim zaman belli oluyor daha cok. Sutyen taktiginda disardan bakilinca farkedilmiyor sizin ki farkediliyormu
Hatice94 Aselikra Ben belli olmasın diye bol giyinmeye çalışıyorum ama fark ediliyor sanırım biri aşağıda biri yukarıda benimde
Srht Doğum önceside böylemiydi?! Süt üretimiyle mi alakalı o tarafı fazla mı emzirdiniz?! acaba küçük memeyle daha çok emzirseniz süt üretimi onda artsa dolduğunda eşitlenir mi biraz diğer memeyi az emzirmek işe yarar mı?! Bilemedim aklıma gelen bütün ihtimalleri yazdım!
Hatice94 Srht Doğum öncesi böyle değildi hep eşit emzirdim ama bende sizin gibi düşünüp 2-3 gündür küçük olanı daha çok emziriyorum inşallah işe yarar.
Hatice94 aylin3834 Bende öyleyim sürekli bi kamufle etme çabasındayım ve moralimi ciddi anlamda bozuyor bu durum
aylin3834 Hatice94 evet benimde 😕 bebekler sütten kesildikten sonra şekli nasıl olacak onu çok merak ediyorum ben