Omurbebek Kızlar üç aydır çekiyorum bu durumu. Bebeğim 8 ay 19 günlük. Atağın bitmesine iki gün kaldı. Biri de çıkıp desin ki iki gün sonra bitecek bu yorgunluk 😞😞
Mslakn Omurbebek ay gun ayımız aynı canım ben bebıste atakta cok fena gece sureklı aglıyor uyanıyor besıkten kalkıyo benı gormese aglıyo dişmi atakmı anlmadım bende ama tukendım nerdeyse bırde kızım var 4 yasında
alisin_annesii benimde bebegim sekiz aylik ama sekizinci ay atagi nasil oluyoki benimki gece sık sık kalkardi hep emmek isterdi arkamdan ağlardi izin vermezdi bisi yapayim simdi 8 ay on gunluk iki dis cikardi ben diştendir diye dusunuyorum ama bir haftadir rahatim
Omurbebek alisin_annesii benimki de dişten dolayı mı böyle bilmiyorum 😞 ama üç aydır böyle hastaneye götürdüm birşeyi yok atak dönemi dedi. Benimde bebeğim de gündüz çok iyi oyun oynar yemeğini yer ama gece uykuları çöp bozuldu kulaklarını çeke çeke kalkıyor bazen kanatıyor dört diş çıktı beşincisi yolda çok huysuzlaştı 😞
alisin_annesii Omurbebek büyük ihtimalle diş olabilir gördüğüm kadarıyla bebeğiniz üst üste diş çıkariyo
Red140222 Omurbebek benim bebeğim de 7,5 aylık aynı kulak çekme olayı var ağlayarak uyanıyor ve kulagını çeke ceke uykuya geçmeye çalışıyor 😔
Omurbebek alisin_annesii dişler bitene kadar böyle mi olacak 😞 hem atak hem diş çok zormuş 😞 iki günün bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Eski bebeğimi geri istiyorum 😀
alisin_annesii Omurbebek yok canım ayaklandığı zaman sanci cekse bile belli etmez etrafi kiristirmaktan biraz daha sabredin sadece
Omurbebek alisin_annesii hiç ayağa kalkma gibi isteği yok 😀😀 şu an emeklemiyor. Aslında emeklemek istemiyor farklı bi yöntem bulmuş onu yapıyor kurbağa gibi zıplıyor 😀
alisin_annesii Omurbebek yaa vala benim bebegim kolikti cok kotu dorduncu ayinda zip zip aldim ona onu sayesinde hem gazlari bitti hem sıkılasti hemde bir aydir emekliyo oturuyo oyun oynuyo falan yemek yerken tuvalete giderken dus alirken icine koyuyorum hem oynuyo hemde yoruluyo icinde uyuyo
Omurbebek Mslakn aynı durumu yaşıyoruz aşırı zor bi dönem herkes dördüncü ay atağı zor demişti ama sekizinci ay atağı daha bi fenaymış ya nasıl uzun sürdü bitmiyor arkadaş üç aydır böyleyiz.
Omurbebek Merveaselimm bizim de dört diş birden çıktı. Şu an beşincisi mi geliyor anlamadım sürekli huysuz sabah kadar ağlıyor. Sekizinci ay bitsin başka da birşey istemiyorum :)
Merveaselimm Omurbebek sonra da başka bişey başlıyacak bide şey sorucam size emekleme filan var mı bebişte bizde hiç yok oturmak bile istemiyor hep kuacak önceden yürüteçe binerdi bu dönemde hiç binmiyor onada
Omurbebek Merveaselimm emeklemiyor ama bi ilerleme şekli keşfetmiş kurbağa gibi ileriye atıyor kendini 😀 yürüteçte durur. İlerler ama gezmez yerinde durur. Emeklemiyor ama iki aydır değişik şekilde ileriye atıyor kendini
Teusa 8 ay 20 günlük. 4 gün önce emeklemeye başladı. Ondan önce sürekli ayağa kaldırıp yürütülmek istiyordu. Altta iki dis çıktı tamamen, üstte görünen 4. Damaginin içinde de 2 köpek dişi görünüyor.