Bebek değil artık 2 buçuk yaşında. Tam 1 saatr sallıyorum şuan. 40 dakikadan sonra ister istemez sesimi yükseltiyorum ama yani 1 saattte sallanilmaz ki ya… ozelkle son dönemde iyice suyunu çıkardı. Kendi kendine koyup yatirsam saatlerce yatakda tepinip duruyir. Ama bayağı böyle 2 3 saat şarkıar söyleye söyleye arada kalkp besiginden bizim yatağa hoplayıp zıplayarak falan. Yalnzda uyumaz zaten mutkalaka benimde yanında olmam gerkeiyor yoksa asla uyumaz kalkar gelir. Misafirim vardı ev alt üst. Nütün işimi birakmsm 1 saatr onu sallıyorum hala uyanık. Yemesi zor içmesi zor anlaşması zor banyosu zor dışarı çıkarması zoe evde oyalamsi zor herşeye tamamim sabrım full ama bu uyuma işi iyice beni kastı ya ben her geve sattlrce sallamak istemiyorum artık. uykusuda var bu arada olmasa zaten bekletrm. Napmam lazım bu besigi nasıl birkadrrim beşik dediğim şu eski tip tahta beşikler oluyor ya onlardan. Odasını da ayrimayi düşünüyorum ama önce şu beşiği unuttrup sonra odasını ayricam. Fikri olan bi yol göstersin bana 😐