Aysegulbbk merhaba altı buçuk aylık oğlum var hem öksürüyor hem de burnu tıkalı iki kere acile gittik burnunu serum fizyolojikle bol bol temizleyin dediler yapıyoruz sürekli ama anlık faydası oluyor geçmiyor tavsiye edeceğiniz bişey varmı acilll
Mucizemm344 Aysegulbbk canım yattığı odaya soğanı kes karanfil batır 10 tane koy Bide yatağına veya kazağına cold mix tarzı damlanız varsa onu damlatın geçmiş olsun
Selda_eslem Aysegulbbk geniz akıntısı da olabilir oda öksürük yapıyor. Ben 4 aylık kızıma ve 28 aylık kızlarım var suan ikiside hasta. Çörek otu yagı içirdim üç gün boyunca asırı bir azalma oldu sizde deniye bilirisniz ama soguk sıkım yag olması gerekiyor
Zennep Beysaa Meraba ne kadar verdiniz çörek otu yağından benimde 15 aylık oğlumun iki haftadır geçmedi öksürüğü çok endişeliyim
Zennep Selda_eslem Meraba ne kadar içirdiniz çörek otu yağından benimde 15 aylık oğlum var iki haftadır geçmeyen öksürüğü var çok endişeleniyorum
Selda_eslem Zennep ben gecene kadar verdim sabah akşam verebilirisniz doktor bir sıkkntı olmıcagını soyledi . İlaçlar gibi düşünün 3 günden sonra etki etmeye başlıyor