BalKizimElisam Merhaba anneler, Sizlere bisey sormak istiyorum. Bana da sosyal yardim çıktı. Ama hesabimda para yok. Orda hesaba aktar butonu var yaptim ama para gorunmuyor. Neden olabilir? Bilgisi olan yardimci olabilr mi rica etsem? Şimdiden teşekkürler. 🌺
Merve_bolat BalKizimElisam bankaya aktarılmıltır bankada 7 iş günü içersinde yatırır diye biliyorum bende analık raporunu bankaya aktardığımda 7 iş günü içersinde yatmıştı
Tugce2391 BalKizimElisam sosyal yardım ödemesi için ayrı bir Kart veriyor PTT o kart ile çektik biz PTT hesabım olmasına rağmen oraya yatmamisti
Benayazz BalKizimElisam bana da mesaj gelmişti PTT nin verdiği karta yattigina dair o gün vakifbankin farklı 2 ATM sinde denememe rağmen parayı çekemedim daha sonra eve geldiğimde aynı şekilde para yatmasına rağmen parayı hesapta görmüyordum 0 yazıyordu ve hesaba da aktaramadim dün alışverişe çıktık eşimle ordan kartla çektirmeyi denediğimde çekti sizde isterseniz karttan biseyler alıp çekmeyi deneyin
Merve_bolat BalKizimElisam mesela benim akbanka aktardım akbank 7 iş günğ içersinde yatırmıştı örenek veriyorum x banka 5 iş günü içiersinde yatırır ondam bahsettim
BalKizimElisam Merve_bolat ha anladim simdi. Benim su anda aktif olan tek ptt kartim. Umarim ona da yatirirlar
Yasineriminannesi Tugce2391 nasıl oluyor ya öle bizim normal sağlık parasını yatırılan karta aktardılar
Tugce2391 Yasineriminannesi bimiyrm nasıl olduğunu ama PTT hesap kartım da vardı bende ona yatırılır diye düşündüm ama yeni kart ile cekebilecegimizi söyledi görevli
Yasineriminannesi Tugce2391 onu bilemem belki sizin eski kartir ondandır benim kartımı Şubat’ta aldım çocuk sağlık parası için herhalde yeni kartlar ondandr. Sizde yeni kart çıkarın zaten hemen veriyolar
BalKizimElisam Benayazz sizinde mi e devletinizde bu sekilde yaziyodu ? Inanin kafam karisti herkes bisey soyluyor. Sinava girecektim diye pttye gidemedim bir de baya kalabalkti. Belki burda bilgisi olan vardir diye dusundum