Tatlissanne 2.5 aylık kız bebeğim var memedeyken uyuyor derin uykuya dalıyor ama en fazla yarım saat uyuyor uyanıyor gece gündüz bu şekilde devamlı ve genel olarak ağlıyor nedeni nedir acaba nasıl uyutabilirim denemediğim şey kalmadı😞😞😞
4ocukannesii Tatlissanne 50 günlük ikizlerim var 3 gündür yarım kundak yani sadece kollarını sariyorum daha uzun süre uyuyorlar deneyebilirsiniz
Elif2172 Tatlissanne 2 aylık bebeğim benim de ne gece ne gündüz uyumuyor emerken bile uyumuyor kendini geriye atıyor benim psikolojim bozulmak üzere neden böylelrr bi sıkıntıları mı var acaba😔
4ocukannesii Tatlissanne ikizlerim biri kız biri erkek kız olan sıkıntı yapmıyor ama erkek dediginiz gibi doğduğundan beri kundak yaptırmıyor ağlasa da kundak yaptım gerek kucağıma aldim gerek hoplayıp ziplattim yoksa dediginiz gibi çok az uyuyorlar bide benim ikiz olunca tuvalete bile gidemez olmuştum
Tatlissanne 4ocukannesii ayy Allah yardımcın olsun canım benim ki bi tane olmasına rağmen lavaboya gidemiyorum
Yenianne80 Elif2172 aynı durumdayım kafayı yicem açtır diye mama da veriyorum ama yok tok altı temiz doktor bişeyi yok diyor asla uyumuyor sürekli ağlıyor
Tatlissanne Elif2172 aynı durumdayız canım psikolojik olarak çöktüm resmen neden oldulunu anlamıyoruz ki doktora soruyorum normal bebekler uykuya dalarken zorlanır falan diyorlar