Huma_kus34 Kızlar başvuru nezaman kabul ediliyor süresi nekadar oluyo kabul edilirse para hemen yatıyormu
anneveogluu Huma_kus34 kimler faydalanabiliyor acaba bir çok kişiye çıkmış memur eşleri başvuru yapabilir mi?
anneveogluu Huma_kus34 eşiniz ne iş yapıyor acaba bende başvuru yapmak istiyorum borçlarımız var ama eşimin işini tehlikeye atmak istemiyorum
Meltem37 kokusudalin benimse e ayda onaylandi nerdeyse ama neldr ysticak merak ediyorum bu ay yeni onayladk önümüzdeki ay yaticak buyuk ihtimal
Yasineriminannesi Huma_kus34 canım abimin üstüne dairesi var arsası var dükkanı varda yine çıktı ona fark etmiyor 500aldim eltim 450aldi
Meltem37 Yasineriminannesi canim bende bişey soracağım cocuga goremimki acaba hani sen 500 elti. 450 mi ne almis ya benimde onaylandi ama onumuzdeki ay alicam esim calismiyo acaba degisiyomu nedkr alicam merak ediyorum
YusufunAnnesiiiii Yasineriminannesi gerçekten mi çok şaşırdım mal varlığı olmasına rağmen çıkmasına peki gelip bakmıyorlar mı eve ben öyle biliyorum
Huma_kus34 leylasnsy e devletten arama bölümüne gir sosyal yardım başvurusu yaz çıkıyor zaten ordan soruları yanıtlayarak devam et sonuçları beklıyoruz 😅
Yasineriminannesi leylasnsy canım e devlet üzerinde zaten orda belli oluyor yazıyor yani aile sosyal destek programı diye
Yasineriminannesi Yasineriminannesi CerenCeylin aile sosyal destek on başvuru yazıyor orda yeni başvuru diye ordan yapıyorsunuz