Teda Sarılık geçiren kızım ıcın mama takvıyesıyle beslıyorum. Kimler ne kadar mama ve süt verıyor kac cc ?
livanurvealpinannesi61 Teda benim oğlum sarılık geçirdi hiç mama vermedim ben doktor da önermedi hiç.
Teda Demetibo78 saat aralıkları nasıl yapmalıyım kafam cok karısık. Mesela emzirdim bir saat sonra 60cc mama verdım. Sonra yenıden kaç saat sonra emziricem mamanın üstüne? Ve sütümün kaö cc olması lazım
Demetibo78 livanurvealpinannesi61 benim iki kızımda geçirdi kilo kaybına bağlı sarılık oldu sütüm gelmedi iki ay mama verdim sonra sütüm düzelince mamayı bıraktım açlıktan sarılık oluyor bebekler
Demetibo78 Teda 2 saatte bir emzir 15 dk Bi memeni 15 diğer memeni sabırlı ol bırakma sakın sonra mama ver sekiz saatte bir ver mama akşam yatarken sabah kalkınca birde öğleden sonra kaç 60 cc yeter
livanurvealpinannesi61 Demetibo78 benimkiler doğdu sarılık çıktı tahlil de sütünüz yetmiyor ise mama verilir tabi ki ama sütünüz var sarılık geçsin diye mama verilmez demişti doktor onu demek istedim benim oğlum doyuyordu 55 gün sarılığı sürdü mesela.