Merihh ilk oğlumda herşeti ince eleyip sık dokudum suanda yedikleri dısınds yani atıyorum bebekler için dama kıyma yerine kuzu kullandım,doğal salça,tuzsuz peynir,kendi yemekleriöizden vermedim,bakliyat yemiyo vs yani aşırı seçici oldu. Et tavuk asla yemiyor. Ama kızım suan 9 aylık hiçbişeyi esirgemeden veriyorum. Bazen begeniyo yiyp bazen yemiyor. Ve kızım benm yedirdigimi yemez kendi yiyor hep sbaah kahvaltı uyandıktan 40-45 dk sonra öğlen çorba veya yemek sonra ara ögün meyve(bazen yiyo bazen yemiyor) aksamda kendi yemeklerimizden yada abisinenyaptıgım yemeklerden ıspanak,kabak,bezelye vs yiyor. Kendi kendine yiyor elletmiyor asla :( Pankeki cok seviyor aşırı derecede eline veriyorum kendi yerken asırı mutlu oluyor bence denemelisiniz. Muzlu pankek asla hayır demeyecek.(1 yumurta 2 kasık yogurt biraz tam bugday unu ve kücük dilimlenmiş yarım muz cok az karbonat veya kabartma tozu cok cok cok az sıvı yağ eklyorm. Tavaya azcıcık yag damltıp peceteyle yaydırıyorım tavayı ısıtıyorum yeterince sonra altını kısıyorum ve tek tek pişiriyorum çok cıkıyor baya verdim mi yiyor 6-7 tane kalanıda kaba koyup dolaba kaldırıyorum yada aksama kdar otururken ben yemek yaparken falan eline veriyorum. Böyle yani :)