Kbrbisi28 Bu çayı kullananınız var mı arkadaslar etkisi nasıl bende almayi dusundum ama eczaci pek ise yaradigini soyleyemem dedi cocuktan cocuga gore degisiyor mu ki etkisi tam bi anlatimda yapmadi
Kbrbisi28 Deletedmom_112 yaa normalde bay bay night kullaniyorum ama onada zam geldi bu daha uygundu deniyelim bari dedim diş doneminde uykusu cok seyrek oluyor surekli uyaniyor damla cok guzel ise yariyor 30 40 dakika icinde uykusunu getiriyor ve sabaha kadar sadece aciktiginda veya susadiginda biraz mirildaniyor ama uyuyor
Deletedmom_112 Kbrbisi28 bende geçenlerde Baybay night kullanımı icin bi post açtım ama baya zararlı olduğu için almaktan vazz geçtim, 8 aydır uykusuz gecelere devam ediyoruz. Saat neredeyse gece yarısı oldu halen uyumuyor.
Kbrbisi28 Deletedmom_112 doktorumuz zarari olmayacagini belirtmisti bize 5 damla olarak veriyoruz biz tabi ama kalkip cok damla vermiyoruz ve gunde bir sefer gece uykularinda kullaniliyor
Kbrbisi28 Deletedmom_112 acikcasi burdaki herkes birseylere karsi ama doktordan doktora cogu sey bile degisiyor bizim doktorumuz yasadigim sehirde en eski en iyi doktorlardan biri bi sorun olacak olsaydi onermezdi hicbir sekilde aksine dahada soruyor birazdaha duzene girdimi uykusu diye ve uyku egitimini boyle aştık biz cok sukur sadece su anda diş agrilari siddetlendi o yuzden uykular dagiliyor
Deletedmom_112 Kbrbisi28 en iyisi bende kendi doktorumuza bi sorayım çünkü apartısız söylüyorum, kızım beni bu gece en az 20 kere uyandırdı 🤷🏻♀️