Aybarsin_anasi Anneler merhaba.. sağlık ocağının verdigi d viraminini yorumların kötü olmasi ve bebeğimin gaz sancısını arttirmasindan kaynaklı birakip ocean 400 aldım. Kullananlar kaç damla veriyor acaba, bebeğim 33 günlük..
Aybarsin_anasi Mercosey _annee_ Funday35 Nazlican Mercan28 Çok teşekkür ederim hepinize 🙏😊 eczanede çalışan bı arkadaş vardı mesaj attım ya bir puf yada 1 damla abla demiş, ben de bir puf 3 damlaya eşdeğer diye biliyorum ama dozu yüksek ondan öyle yazmış. Beynim bulandı 😑 tekrardan sağolun
Mercosey Aybarsin_anasi içinden fıs fıs başlığı çıkıyor 1 fıs yeterli 1 fıs da 3 damlaya eş değer zaten
_annee_ Aybarsin_anasi yok canım. Daha yeni aldım. Zaten prospektüsünde de yazıyor. Eczacı da 1 puf verebilirsin dedi.
Mercosey Masallkiiz fıs fısı mı? Ağzının içine sokuyorum biraz yanağına doğru 1 fıs dedi doktorumuz doğduğundan beri. 1 yaşına kadar da 1 fıs. Aslında başta ben de fıstan çekindim boğazına kaçar diye 3 damla kaşığa damlatıp veriyordum ama fıs daha pratik kendime sıktım öyle boğaza kaçacak bir şey değil yağ formunda ve çıkarmıyor fısla verince. Kaşıkla verince tükürüyor.
Mercosey Masallkiiz ocean 400 ise dozu yüksek değil. 1 yaşına kadar da onu kullan dedi doktorumuz. 600lük ve 1000lik var sizinki 400lük değil mi
Masallkiiz Mercosey ben bir damla verdim bu gün çok huzursuz ondan sebep mi bilmiyorum ya bide bir bilginiz var mı ben sütümü sağıp veriyorum 4 saatten fazla bekletiyorum ama kalanı döküyorum sizce sıkıntı olur mu 🥺
Masallkiiz Mercosey yanağına doğru yapcam.yarin inşallah iyi gelir ya bilmiyorum bu gece uyku yok bana belli çünkü inleyip duruyor 🥺🥺😢 sancısı var gazı var dedim belki ama çıktı biraz sonra çıkmadı yani yok bence neden böyle oluyor anlamadım huzursuz hep sesi geliyor kıyamam ya 🥺🥺
Mercosey Masallkiiz buzdolabında ağzı kapalı şekilde 3 gün bekliyor dökmeyin 4 saatten fazla da odada bekletmeyin.
Meliha17 Masallkiiz bu huzursuzluğa bir çözüm bulabildiniz mi ocean d vitamini verince bizimde uykular haram oluyor hem gündüz hem gece aslında sabah erken saatte veriyorum ama yine etkileniyor