Oglunasikbiranne08 Kızlar bebeğim 27 günlük. Güneşten vitamin alsın vücudu güneş görsün diye günde 1 kere balkona çıkıyoruz güneşe. Kısa kollu zibin giydiriyorum sadcee güneşe çıkınca. 10 dk 15 dk duruyoruz güneşte. Ama aklıma takıldı. Cildine zarar vermez demi sıcak. 10 dk çok mu uzun sizce. Bilenler yardım edebilirmi
Mete_tuna Oglunasikbiranne08 benim de bebeğim 1 ay 6 günlük bende çıkartıyorum 5 dk falan kısa kollu zıbınla çorapsız zararlı olacağını düşünmüyorum Başını tutmuyoruz sonuçta
Deletedmom378 Oglunasikbiranne08 saat akşam 16.00dan önce cikarmamaninizi tavsiye ederim güneşin dik ve zararlı ışınları zarar verir hem ikindi serinliğinde bebek daha rahat eder tüm vücudu daha çok güneş alır
Ozge_AyazEfee Oglunasikbiranne08 çıkardığınız saatt göre değişir. 10:00-14:00 arası sakıncalı saatler
Oglunasikbiranne08 Deletedmom113 bende sabah çıkarıyorum canım. Sabah balkona güneş geliyor 10 dk duruyoruz 🙂
Ebrucebecii Bende çıkarıyordum ama sabah 9 buçuk 10 gibi sonraki saatlerde güneş daha sıcak vurduğu için cildini yakar demişlerdi
Oglunasikbiranne08 Ozge_AyazEfee 9 ile 10 arası çıkarıyorum canım. Bilmiyordum ama o saatlerin sakıncalı olduğunu. Öğrenmiş oldum