Elifkrl Merhabalar annişkolar 🥰 o kolyeden Kullanıp memnun olan anneler kaça aldınız ve nereden aldığınızı yazabilirmisiniz ?
Bebegim_ben Elifkrl bende yeni sipariş vericem takı kehribar da indirim var kizlar bi bakın isterseniz
Melismetee Kehribar sepetinden aldım 3,4 gün oldu alalı salyasi azaldı ve etkisini görüyoruz memnunum
Elifkrl Birminikanne kuyumcudada satılıyor yani ilk defa duydum Melismetee aldıgınız yerin adını yazabılırmısınız sayfası varmı
Elifkrl Birminikanne kuyumcudada satılıyor yani ilk defa duydum Melismetee aldıgınız yerin adını yazabılırmısınız sayfası varmı Bebegim_ben sayfayı atabilirmisiniz
Elifkrl Birminikanne kuyumcudada satılıyor yani ilk defa duydum Melismetee aldıgınız yerin adını yazabılırmısınız sayfası varmı Bebegim_ben sayfayı atabilirmisiniz Eminaresad allah allah oda enteresan ya
esin_11_23 Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kızım6 bucuk aylik ve tam 6 aylik asilarinin olduğu zamana denk geldi dişimiz. Ne bir ateş, ne huzursuzluk gayet iyi geldi. Çok şükür asilarimizi bile iyi atlattık :)
esin_11_23 Elifkrl Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kızım6 bucuk aylik ve tam 6 aylik asilarinin olduğu zamana denk geldi dişimiz. Ne bir ateş, ne huzursuzluk gayet iyi geldi. Çok şükür asilarimizi bile iyi atlattık :)