Gamzeliiix09 Bebeğim 3.5 aylık çok şiddetli öksürüyor aynı yetişkinler gibi doktora götürmeli miyim evde geçirebilecek yöntemleriniz varmı acilll
Bahar_kuzey12 Gamzeliiix09 götür tabi büyük bı birey değil ki diyelim soğanı yağda. Kavur içir diye hemen o sıcak birşey de içemez boğazı yumaşasin
Ecrininannesi58 Gamzeliiix09 benim kızımda dokuz aylık sadece sabahları öksürüyor sonra geçiyo eskiden yoktu ama yaklaşık bir aydır böyle
Biranne_birbebe Gamzeliiix09 canım benim bebeğim öksürünce sarımsak yağı sürüyorum ayağının altına hemen kesiyor öksürüğünü. (2-3 diş Sarımsağı bıçağın yan tarafıyla ez küçük bir kavanoza koy üzerini geçecek şekilde zeytinyağı koy 2-3 saat sonra sürebilirsin.)
mysa2 Gamzeliiix09 ya o olabilir benim 1 aylıkken oğlumda da vardı 1 hafta sürdü geçti anne sütü alıyordu fışkırarak yapıyordu ama öksürük normal değil bi doktora kesin götür canım
Gamzeliiix09 Bahar_kuzey12 Götürdüm çok şükür birşey çıkmadı çok gazı varmış ve reflü olduğu için ondan öksürüyormuş
Yasmnnnn Gamzeliiix09 benm kızımda öksürüyordu bende götürdüm ciğerlerinde bişey çıkmadı reflüden dedi boğazına geldikçe öksürüyor
Yasmnnnn Gamzeliiix09 hayır malesef ilaç falan kullanmak istemiyorum reflü için çünkü kilo alımını engellemiyor şuanda. Sadece dik tutmaya özen gösterip yan yatırıyorum sürekli. Biraz büyüdüğünde reflüsü geçer umarım öyle oluyormuş genelde ama bakalım
Gamzeliiix09 Yasmnnnn uyku düzeniniz değişti mi peki çok rahat uyurdu oğlum iki gündür sürekli kalkıyor
Yasmnnnn Gamzeliiix09 iki buçuk aylık kızım benim gündüz uykuları sıkıntılı malesef. Sizin atak dönemi olabilir mi? Yoksa öksürükten mi kalkıyor. Kusması nasıl peki fazlamı kusuyor az az mı?
Gamzeliiix09 Yasmnnnn Öksürükten kalkıyor gece uykumuz çok düzenliydi son 2 gündür çok kötü geçiyor perişan oldu oğlum
Yasmnnnn Gamzeliiix09 umarım düzelir geçmiş olsun çok başını biraz daha yüksekte tutmaya özen gösterin
Biranne_birbebe Gamzeliiix09 yani bilemedim şimdi yan etkisi olurmu. 3 buçuk aylıkmış yan etki falan olursa 🤦🏻♀️