Tugba06 Ek gıda anneleri bugün bebislerimize neler yaptığımızı paylaşalım mı?hem hepimize fikir olur farklı tarifler çıkar belki 😇😊kaçıncı ayda olduğumuzu da paylaşmayı unutmayalım 😊 Benim oğlum bugün ezogelin çorbası ve yoğurt yedi 😊 10 ay 8 gunluguz ?
Deletedmom_21 Tugba06 kofte makarna yiyecek aksam simdide arabasi corbasi yedirecem bakalim yerse 1 yaşında
Tugba06 Asyaveannesi04 afiyet olsun kuzucuga😇 kereviz çorbasını ben de yapmak istiyorum..tarif alabilir miyim?kaç aylık bu arada bebeginiz
Asyaveannesi04 Tugba06 teşekkür ederiz 🙂 9 ay 4 günlük 3-4 dilim kereviz bir dilim bal kabağı yarım havuç bir diş sarımsak bir küçük yarım soğan hepsini buharda pişiriyorum sonrasında et suyu yada ilikli kemik suyuyla birleştirip bııızt bayılarak yiyor benimki 😍
Gryffindor Brokoli çorbası yedi ve ayran içti öğlen yemeğinde. Akşam et haşlayacağım bulgur pilavı yaparım bir de. 13 aylık
Theodora Beni en uzen baslik bu galiba. Oglum 25 aylik. Pilav,yogurt corbasi,tarhana haric hic bir sey yemiyor. Sabahlari yumurta beyazi yerdi simdi onu da yemiyor🥺 Bir benim cocugum mu bu kadar secici ve istahsiz.
turunculuanne Theodora benim de 2 yaşında kızım çok seçici. Merak etmeyin çoğu bu yaşlarda böyle bence
Winnithepooh Tugba06 3.5 yaşında öğlene kırmızı biber dolması yoğurtla akşama nasipse şehriye çorbası ve kumpir fırında ilk kez deneyeceğim ins güzel olur 😇