Tuba0633 Kızlar merhaba ilk anneliğim pek tecrübem yok bebeğim erkek ve 1 ay 15 günlük son zamanlarda gece uykusu iyi ama sabahtan akşama kadar durmuyor çocuk sanki etini cimciriyoruz çığlık atıp ağlıyor doktora götürdüm geçen gün kakasını yapamıyor diye sağlıklı dedi ama bu çocuk niye durmuyor herşeyi denedim anason kimyon çayı zeytinyağ gaz damlası vs bunlar denendi farklı yöntem yada başına gelen gelip durumu düzelten anneler yardımcı olabilir mi
Aylizzmm Tuba0633 canım gazı olabilir ve atak haftasına girmiste olabilir Orhan Osman kolik müzikleri var ben o dönemlerde hep onunla sakinlestirdim 3. Aya geldiğinde de düzelecek ins
knci_18 Bir yeri ağrıyor olabilir ne sıklıkla ağlıyo ..mesela beslendikten sonra mı önce mi uykusu geldiğinde mi ve mamamı veriyorsunuz yoksa anne sütü mü
Tuba0633 knci_18 bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor sabahtan beri doğru düzgün uyumadı sürekli ağladı hem mama hem anne sütü veriyorum anne sütüm tek meme emdi malasef sanırım birazda yetersiz geliyor mama da takviye
Elly Ataktır o 😕 Atak hesaplama yazın Google’a. Doğum tarihine asıl doğması gereken tarihi girip hesaplayın. O çığlık atma atak olduğunun en belirgin göstergesi gibi. Neyse ki geçici durumlar, bebeğe yardımcı olmak gerekiyor 😔
Tuba0633 Elly öyle bir ağlıyor ki kıpkırmızı oluyor bütün gün uyumadı uykuya dalamıyor tam uyudu diyorum pat diye gözünü açıp ağlamaya devam ediyor kaka da yapıyor az da olsa gaz da cıkarıyor çişinide yapıyor karnını da doyuruyorum ama bana mısın demiyor zapt olmuyor
Elly Tuba0633 Bu kadar hızlı büyümesinin bedeli maalesef 😔 Kimbilir neler yaşıo bedeninde. Bol bol sevgi ve sabır gösterin. Tek tavsiyem bu 😊
knci_18 Benim bebeğimde öyle ağlıyodu …sebebini bulamıyoduk doktora götürdük ve fıtığı çıktı 😢 …hani bir yeri kızarık mı alerjisi var mı kakası hangi renk ona da bakmanızı tavsiye ederim ama size tavsiyem doktora götürmeniz atak dönemlerini siz anlarsınız bir yeri ağrıyo gibi ağlıyo dediniz diye aklıma gelenleri söylüyorum