Ertgrlunannesi Arkadaşlar neocate mamayı nasıl tatlandırıyorsunuz bebeğim zaten kusuyor daha da midesini bulandırmasını istemiyorum vanilya şurubu, vanilya çubuğu, keçiboynuzu özü, keçiboynuzu pekmezi kullanıldığını duydum şimdiye kadar. Pekmezi sevmedi. Aktar vanilya çubuğu pek tat vermez keçiboynuzu tozu kullan dedi. Bende ise şurup aldım henüz hiç bişey kullanmadım kafam da bi dünya. Alimentumu öğüre öğüre içiyordu buna yeni geçtik yardımcı olur musunuz
Deletedmom277 Ertgrlunannesi ben hiç tadlandırmamıştım çünkü içmiyordu bazen keyfi gelince içiyordu. Doktor starbucks ‘tan ya da kahve dünyasından vanilya şurubu alıp bir kaç damla damlatabilirsin demişti
Deletedmom277 Ertgrlunannesi hiç tadlandırmadım anne sütüyle besleniyordu doktor takviye olarak ver dedi içmeyince tadlandırmadım. Arada sade olarak içiyordu
Ozge_AyazEfee Ertgrlunannesi hay Allah yaa. Farklı bir mama deneseniz nasıl olur acaba. Dr unuz ne dedi bu duruma
Ertgrlunannesi Ozge_AyazEfee zaten alimentum kullanıyorduk belki alerjisi daha yüksektir diye neocate aldık onu da kustu işte napcağımı bilmiyorum fışkırır gibi kusuyor 2 aydır