Cansudeniz12 Kızlar selam.Menenjit aşısını hangi ayda kaç doz ve hangi türünü vurdurdunuz.İki doktora gittik bir tanesi 7 ,9 ,12 ayları önerdi.Diğer doktor ise 4 ayda ilk dozunu olacak dedi.Sizede danışmak istedim.Siz nasıl ilerlediniz.?
Omom Cansudeniz12 iki türünü de olması gerekiyor ben ikisini de yaptırdım. Birer ay arayla yapmıştı sanırım ama tam aklımda yok aşı kartında yazıyor. Ama ilk dozunu 7. Ayda yapmış olması lazım
Wanderlust Cansudeniz12 her doktorun takvimi ayridir istediginiz ayi secebilirsiniz. Bazi doktorlar 1 yas sonrasi oneriyor mesela. Buna siz karar verin doktorunuza guveniyorsaniz dedigi aylari tercih edebilirsiniz
Mimoza-kizim Cansudeniz12 canim ben yaptiriyorum 8.ay da bexsero 9. Ayda menectra 10. Ayda bexsero 12. Ayda menectra 13. Ayda bexsero seklinde yaptırıyorum 2 doz kaldı
Omom Cansudeniz12 bu çok sorun değil diye biliyorum kimi doktor menenjit ile erken karşılaşma riskine karşı daha küçükken yapıyor. Kimisi de aşı biraz ağır olduğu için yedi aydan sonra yapıyor. Rica ederim 😊
flowerfly 9 aylık kızım. Ben 1 yaşında tek doz nimenrix. 2 yaşından sonra 2 ay ara ile 2 doz bexero yaptıracağım.
EndlessLove_ Cansudeniz12 ben YouTube Osman gönülal videolarını izledim. 9ay 20 günlükken başladık 2 doz bexsero 1 doz menectra yaptırdık. Bexsero nun son hatırlatma dozunuda 10 gün sonra olacak inşAllah ve bitecek
EndlessLove_ Cansudeniz12 çok şükür bitiyor ama bizi maddi olarak çok zorladı eksilerden çıkamadık hala da öyle ama kızımın canı saolsun yapcak bişi yok
Kk41 PurpleTail cok sukur bitti menenjit aşıladı 🙏🏻 Evet maalesf son doz bexero baya ağır oldu. 2 gün yürüyemedi bacagnı elletmedi 38 civarı da ateşi oldu 2 gün