Papatya-ya https://www.hizliresim.com/u0org2a bebeğim 5 ay 28 günlük alt dişlerinde birşey yok üst dis etleri beyazlamış elliyorum sertlik yok ama şişmiş sanırım ilk üstler çıkacak
Mrvsmt2502 Papatya-ya evet canım diş ama damağın içinde iç ıkması 2 3 haftayı buluyormış bu şekilde 6 aylık ebbeğiminde alt dişleri bu şekilde şuan
Papatya-ya Mrvsmt2502 anladım bende dokunuyorum sertlik gelmiyor 2 3 haftadır bir huzursuzluk geceleri uyumama uykuya zor dalma ataktanda yeni çıktı kafayı yemek üzereyim pazartesi 6.ay aşısı var soracam doktorada teşekkürler
Papatya-ya Woman35 bnm bildiğim ilk alt dişler çıkar ama demek ki sirasi yokmuş elliyorum sertlik gelmiyor ama sis yani huzursuz ağlıyor uyumuyo ataktanda yeni çıktık kafayı yiyecem
Elifpeker Papatya-ya ayni sen gibiyim canim tek değilsin atah geçti dişleri başladı calpol ver yatarken kesinlikle biraz uyusun dinlensin oda sende dinlen
Woman35 Papatya-ya sıralaması yok bende öyle biliyodum ama yakınımın bebeğinde ilk üst dişleri çıkmıştı 😍 ateşi var mı kontrol ettin mi ?
Papatya-ya Elifpeker ateşi yok ama kaşınıyor sanırım gece çok uyanır oldu pazartesi doktora gidecez asi günü jel falan varmış soracağım