Azratosunannesi ELARAS gece oniki civarı gece uykusuna geçiyor 5 te kalkıp emiyor gözlerini açmadan sonra yatırıyorum 7 gibi tekrar kalkıp emiyor sonra yine uyuyor 9-10 gibi uyanıyor 😊 Mama içmediği için ne kadar içtiği sorusuna cevap veremeyeceğim ama 🤗
[silindi] ELARAS canım benimki 20.30 gibi uyuyor gece 2.30-3.00a kadar ama ondan sonra neredeyse saat başı tekrar uyanıyor
Adensmom ELARAS saat 11 de 150 cc mamasını içiyor sabah 6 ya kadar uyanmadan uyuyor. Cok nadir gece uyandıgı oluyor.
BusranurKura ELARAS 120 cc süt içiyor 12 de sonra sabah 5 de uyanıyor 60 90 cc arası yiyor sabah 8 de kalkıp 60 90 arası gene yiyor sonra 11 12 arası kalkıyor
Zeyzeyim ELARAS elleme uyusun ne güzel o uykuyu arayanlar var, rahatsızlığı yoktur korkma ☺️ gece uykusu olması çok güzel. Benim kizda uyuyodu bazen kesintisiz 6 7 saat 😊
[silindi] ELARAS yok canım uykuya da ihtiyacı var büyüme hormonu uykuda salgılanıyor. Gündüz iyi besleniyorsa sorun olmaz🌺
[silindi] Egelihayat inşallah böyle devam eder yavruşlar uyku saati çok güzel düzeni bozulsun istemiyorum hergün aynı saatte yatırmaya özen gösteriyorum 😊
ELARAS Zeyzeyim uyusun tabiki bide benimkiler ikiz gündüz çok yoruluyorum ama 2-3 hafta önce bu kadar uyumuyordu şimdi çok uyuması acaba rahatsız mı diye düşündürttü beni
Mineltoygar GoncAy aynen 20. 30 da gece uykusuna yatar 1.5 gibi uyanır emer yine uyur, sonrasında saat başı ya da 2 saatte bir bağrınor emer hemen uyur sabah 8.00 de güne başlar, gündüzleri de 2 saatte bir 1 saat uyur
Ballimu ELARAS 2ay 23gunluk. Akşam 6-7,gibi banyo yapıyor 120 CC mama.veriyorum 12ye kadar uyuyor kalkınca bidaha 120 veriyorum sabah 5-6ya kadar uyuyor sonrası bize günaydın oluyor zaten. Biz sabahtan akşama kadar meme + mama seklindeyiz. Geceleri sadece mama.