Escik Oğlum 4,5 aylık yürüteç konusunda kararsızım alsammı almasammı acaba,evde fırfır gezmeside eğlenceli olur ama olumsuz yönleride varmış tecrübeli anneler ne der?☺️☺️
witcher Escik Doktorlar önermiyor ama ben alıcam benimkide 4ay 8 günlük belki kucagımdan iner kullanmaya baslayınca bir umut yoksa yemek bile yiyemiyorum
DevrimciAnne Escik 6 aydan öncesi gereksiz ama 6. Ayında neden olmasın kaldı ki yürüteçlerde 6. Ayında diye belirtiyor
Kaderboyleymis Escik yürüteç için erkensiniz. Ben aldım 6 buçuk aylıkken. Uzun süre tutmuyorum ufak işler yaparken oyalansın diye tercih ediyorum. Adım atmayı öğrendi hemde .
Escik Kaderboyleymis yok zaten hemen oturtmak için değil şimdiden karar verip almak yada almamak tabi😄
Nursenaglbtn 6 aylıktan beri kullanıyoruz 8 aylık şuan çok memnunuz😂 tabi çekmece karıştırmalar erken başlıyo kilit vs önlemler aldık her türlü fırfır geziyo çok seviyo
Surimsine 7 aylıkken kullanmaya başladık çok sık bindirmiyordum sekiz ayın sonuna doğru kendim tutarak yürütmeye çalıştım baktım yürüteçte kendini saldığı gibi salıyor çocuk sağlam atmıyor adımlarını yürütece koymayı hepten bıraktım satacam hatta bir iki haftadır hiç bindirmiyorum adımları normale döndü benim kanımca yürüteç yürüme süresini uzatıyor çocuk adım atmak istemiyor yürüteçte ki gibi kendini salmak tekerlekler onu götürsün istiyor
Escik Surimsine Surimsine Evet bende onu duymuştum tembellik gibi oluyor orada oturduğu için yürümek dik durmak istemiyormuş bebişler
Mavi1602 Escik yürüteç için şuan küçük biz 6 aylıktan sonra almıştık gün boyu içinde durmadı tabi ama yemek yaparken tuvalate giderken koydum 12. Ayına girdiği hafta yürüdü iyi ki de almışım hele tek olan anneler için çok kullanışlı he içinde saatlerce bırakanada şahit oldum oda çok yanlış
Kikiriki Escik 6.5 aylıkken oturtmaya başladım ama en fazla yarım günde oda bölük bölük tü sonra 8.5 aya kadar bindi sonra baktım parmak ucu yürüyor yavaş yavaş unutturdum 10.ayda tamamen bindirmedim daha iyi oldu sanli ama bindirdigime de pişman değilim on dkika nefes aldım yanii.
annebenanneoldum Uzun süre üstünde bırakmamak şartıyla ebeveyn gözetiminde kullanılabilir bence. Boyunu çok yüksek ayarlamazsaniz çocuk kendisi yürüyor gibi oluyor. Biz iki haftadır kullanıyoruz kendimce çok faydasını gördüğüme inanıyorum. Bebeğim artık tutunarak ayakta duruyor ve desteklediğimiz zaman neredeyse bütün evi gezecek kadar yürüyor. 5 ay 20 günlük çocuk için benim nazarımda büyük gelişme bu
Deletedmom_23 Escik Doktor önermiyor. Hiç kullanmadım. Şuan 1 yaşında erken emekledi erken yürüdü. Avrupada bazı ülkelerde yasaklandığını sahi okudum.Sizin bebeğiniz üstelik daha çok küçük.
sedaozan Escik ben 4 buçuk aylıkken 5-10 dk koyardım sonra kendisi ilerlemeyi çözdü hep peşimde gezerdi 8. Ayda sıralamaya başlyınca binmek istemedi yürütece ki zaten 10 aylıkken de yürüdü oğlum ☺️ gelişim için önerilmiyor aslında ama ben kullanmıştım
Semanurozgan Escik kesinliklt bindirmeme taraftariydim ama lake n gittim aldim günde 5 dk zor biniyor çünkü sıkılıyor almasan daha iyi diyebilirim benim kızım ayakta gezdirin beni diyor evet yürüteci ilk başlarda sevdi ama ben zararlı olduğu için fazla bindirmedim kolunuzda komsunuzda varsa isteyin zaten binmiyorlsr bile
Gizem1012 Escik Ben kızıma kullandım mecburiyetten kayınvalidemlerle yaşadığım için şuan 10 aylık çok şükür herşeyi sağlıklı iyi ama parmak ucunda yürümeye meyilli hale getirdi çok kullanmadığım halde dikilme konusunda denge sağlayamıyor parmak ucunda durduğu için