Hilalinannesiiiii Güzell anneler pişik nasıl gecirilir başına gelipte şunu yap şu iyi gelir diyebileceiğiniz birşey varmı lütfen yardımmm
Umayinannesi21 Hilalinannesiiiii ben denemedim başıma gelmedi ama küçük tüp şeklinde arko iyi geliyormuş bir postta çok kişi yazmıştı
tubanese Hilalinannesiiiii sudocrem içeriği konusunda pek temiz değilmiş ancak bir kez kullanımda bile muhteşem bir etki
delirmeceler Hilalinannesiiiii bildiğim kadarıyla yok alıp direk poposuna sürüyorum zaten gün sonunda tamamen geçmiş oluyor bepanthol pişik kremide kullanıyorum
Aylin_07 Varsa hemen lansinoh gogus ucu kremimi sür akşamına birsey kalmaz ben neler denedim şans lansinoh deneyeyim dedimaksmina soldu pişik
Gastronomanne Hilalinannesiiiii hametan kullanıyorum. Pomat ve normal krem olanı var. Ben pomatını kullanıyorum. Yapısı yağlı baya. Kakasını yaptığında cildine yapışmıyor hiç akıyor hametan pomat sayesinde. Pişiğimiz çok çabuk geçmişti bununla. Ki artık kanayacak şekilde fazlaydı neler denedim çare olmamıştı.