ankakusu5058 Günaydın anneler 13 ekimde A101 e gelecek olan mama sandalyesini kullanan var mı? Kaç kiloya kadar kullanabiliyoruz, kullananlar memnun mu?
ipekkizimmm ankakusu5058 aynisini bize hediye almislar. ben tavsiye etmiyorum mecburiyetten kullaniyoruz. ustune biraz daha ekleyip daha iyisini alabilirsiniz bence 🌸
prenses3509 ankakusu5058 burada bir anne yazmıştı bebegi yan dusmus koltuğa az kalsin yere dusecekti diye bu tarz yerdr alinan mama.sandalyeleri sallanıyor ve saglam degil maalesef bu tarz urunler maddi imkaniniz cercevesinde iyi birsey almaniz daha saglikli olur
Kk41 ankakusu5058 annemde yedek olarak var . Cok güvenli değil 1 buçuk yaşından sonra icindennkalkmaya başladı
Zlm ankakusu5058 benim kuzenim almış vallahi köye de getirdiler Ben de kızıma oturtturmuştum yemek yedirirken çok rahat hiç öyle çok para vermeye gerek yok
ankakusu5058 prenses3509 letgodan filan bakıyordum aslında ama görümcem iyi oluyor BİM’e A101 e bak dedi ben de yeni olsun eğer sağlamsa ordan alayım demiştim🤷🏻♀️ teşekkür ederim 🙏🏻
Merveoykualp Ben kullaniyorum cokta memnunum oglum 1 yasinda 7.ayından beri kullaniyorum hicbi sorun yasamadik simdiye kadar
ankakusu5058 Merveoykualp biz de beş aylığız yoğurt meyve püresi yeni yeni veriyorum yedirirken elime filan vurunca her yer batiyor dur dokunma vs diyorum elini çekiyorum ama böyle yapınca yemesini olumsuz etkilemek istemiyorum mama sandalyesinde döke saça da olsa kendi yesin dokunsun istiyorum o yüzden almak istedim ama fiyat olarak uygun geldi
prenses3509 ankakusu5058 tabi siz bilirsiniz bende ebebekten almistim 3 sene önce 300 tlye baya guzel cıktı simdi almak istesek 1000 tlden asagi yok maalesef ama bebek guvenligi acısından saglam birsey alsaniz daha iyi olur benkm.kizim 3 yasinda hala sandalyesinde oturur inanilmaz hareketli bir cocuk ayagiyla ittirmeye calisiyor ustunde hopluyor cok sukur bir.sıkıntı yasamadik
ankakusu5058 Ozlem12 ay teşekkür ederim inşaAllah biz de memnun kalırız yemek yerken filan pusette yatıyor yerde içimize sinmiyor
Merveoykualp ankakusu5058 evet mama sandalyesi yemek yedirme açısından çok çok iyi valla ben memnunum dedigim gibi hicbir sorun yasamadim simdiye kadar fiyat konusunda hersey almış başını gidiyo zaten fazla para vermeye gerek yok bence
Ozlem12 ankakusu5058 gayet kullanışlı bence fazla para vermeye hiç gerek yok önünde oyuncağı da var kızım mama sandalyesinde oyalanırken ben bütün işlerimi yapabiliyorum
kokusudalin ankakusu5058 ben almıştım iki tane vardı bir mutfakta biri salonda kullandık hiç sorun yaşamadım ben çok geniş ve rahattı
kokusudalin ankakusu5058 ben almıştım iki tane vardı bir mutfakta biri salonda kullandık hiç sorun yaşamadım ben çok geniş ve rahattı
Anesanne ankakusu5058 ben de a101 den aldım. Üstelik bizde o büyük olanlardan vardı. Onu hiç sevemedim taşınması zor bı yere sığmıyor. Evde olduğu halde a101 den aldım çok rahatız şu an 1 yaşında. Kalkmaya çalışırsa kemeri var. Bence hiç fazla para vermeye gerek yokmuş
ankakusu5058 Anesanne ah çok mutlu oldum gerçekten elbette çok daha iyisini almak isterim ama şuan için uygun olanı almak durumundayım memnun yorumlar mutlu etti umarım biz de sorun yaşamayız