bebefirarda44 minikprensess0504 saat 22.00 gece uykusuna geçti 12 de 1 gibi mızırdamdı emzik verdim sustu sabah 5 te uyandı yanıma aldım acımış dahada uyumadı bu saate kadar meme verip bende yanında dinleniyorum daha 4 aylık gündüzde uykusu yok sadece öğlen 40 dk uyuyo
Esra26 minikprensess0504 akşam 9 gibi yatar, gece iki kez max üç kez kalkar. Sabah 6.5-7 gibi uyanır. 1 yaşında bebeğim
anayim_ben minikprensess0504 21.00 21.30gibi yatar, 07.30 gibi kalkar. Gece bir defa nadiren iki defa emmek için mızmızlanır. 6ay 10gunluk
Sibtug bebefirarda44 yalnızım sanıyordum değilmişim 🥹 keşke öyle gece yatırıp sabah kalkan bebem olsa🥲 şimdi de 10 dk uyusu kalktı uykusuzluktan gözleri kıpkırımızu halbuki😵💫
Leylaninannesi45 bebefirarda44 tıpkı beni anlattınız birde sabah kalkıp 9 a kadar keyif yapar memede yarı uykulu yarı uyanık
Yusufunannesi97 Esra26 anayim_ben Erken yatmaya nasil ve ne zaman alistirdiniz? Benim bebegim 3 aylik olacak bir hafta sonra gece 1 den asagi uyumuyor gündüzleri de pek uyumuyor 5-10 dk kestiriyor sadece
ankakusu5058 Esra26 bir yaşında bile bu durum devam mı ediyor 😑 beş aylığız normalde 7-7:30 gibi uyurdu bi kaç gündür 8 buçuk 9 gibi uyuyor gece 2-3 kez mamaya uyanır sabah da 6 da uyanıyor hatta bazen 5 buçukta uyanır yarı uyur yarı uyanık devam eder 6 ya kadar. Gece beslenmesini bıraktık diyenlere çok özeniyorum
Metehan09 anayim_ben merhaba bana yardımcı olurmusunuz aynı aydalar bebeğimiz.gynduz kac kere uyuyor. Bide gündüz kac saat uyuyor toplamda.
Eloscan anayim_ben rüya öğünü yapıyor musunuz? Nasıl uyutuyorsunuz? Benim de bebeğim 6 ay 3 günlük maalesef memede uyuyor bunu bıraktırmaya çalışıyorum da.
Zeynep0808 anayim_ben bizde sizle tam aynı ay ve gündeyiz bebeğim saat başı uyanıyor gece var mı bi sırrınız 🙈
Balkizlarim minikprensess0504 gece uykusuna doğduğundan beri 7,30 geçerdi şimdi 2 haftadır 8,30 da geçiyor arada tekrardan 7,30 a dönüyor 33 aylık sabahta 7,30 da ayakta gündüz uykusu yok 🌻
Ayse3695 meervenurrr benımkı de o kadar 9.30 da uyurdu erken kalkardı bır uykuya gectı akşamda 11 de uyutuyorum sabah 10 da uyanıyor bazen 11 de en erken 09.30 da
Arden_ Akşam 8 gibi uyur sabah 7 de uyanır tabi gece boyunca 3 4 defa uyanır bu ara diş çıkarıyor diye sık sık uyanıyor
Cemile35 8 gibi kalkar her sabah o saatlerde kaka yapar temizlerim karnını doyururum tekrar yatırırım yatar yatmaz kapatır gözlerini 1 1 buçuk saat saat daha uyur 5 aylık 1 günlüğüz 2 haftadır günlük uyku sayısını 2 düşürdüğüm günden beri böyle gece uyku saatimizde 9 buçuk 10 gece 2 kere de mama içmek için mızıldanır karnı doyar uyur
Cigdem2689 Akşam en gec 20.30-21.00 uyumuş olur,1aydir geceleri çok sık uyanir oldu atakti dişti derken düzeni kuramadım,sabah da 6.30-7.00arasi uyanir 9ay 1günlük oğlum
birfincantuzruhu minikprensess0504 gece en geç 22.30 da yatar sabah 7.30 da kalkar burjuvayız biz 😂 23 aylık oğlum
Edanur000 minikprensess0504 7-8 gibi akşam uykusuna yatar. 3-4 kez gece beslenmeye kalkar. 5-6 bazen 7 gibi de kalkar. 5 aylık bebeğim
Serifekoc Edanur000 benimki de öyle saatlerimiz tıpa tıp aynı😊 gündüz kaç saat uyuyor peki benimki direniyor uykuya gündüzleri dişten galiba mızıldanıp duruyor
PamukPrensesannesii minikprensess0504 8.30-9 gibi uyuyor ,geceleri yanıma alıyorum zaten uyurken emziriyorum 1-2 yudum alıp bırakıyor. Saat 3te uyandiriyorum bu sefer iyice emiyor baya acıkmış oluyor bez değişimi vs yapıyoruz. 5 gibi tekrar uyuyor , 6-7 gibi uyanış. 2.5 aylığız yeni yeni uyku düzeni oluşturmaya çalışıyoruz 😊
Mihriban24_ PamukPrensesannesii yaa bunu nasıl başardınız benim bebeğim iki buçuk aylık gündüz yok öğleden sonra saddece 1saat uyuyor ondan uyutmaya çalışıyorum uyumuyir memede uyuyor yatağa birakinca uyaniyir ancak 22.00gibi uyuyor 😔😔😔😔
AysuL minikprensess0504 20.00-21.00gibi yatar 1 e kadar saatte bir kalkar yarım saat sonra tekrar yatar. 1de yatıp 5te kalktı bugün. Emip uyudu 7 7bucuk gibi uyandı emdi tekrar uyudu t saat 9 buçuk tekrar etmiyoruz bir saat sonra uyuruz gibi 😀2 aylık