Ilgazerenm070722 Hanımlar merhaba, Hamilelikte ayaklarımın şişmesinden çok rahatsizdim. Doğumdan sonra (3 ay önceydi dogum) indi ayaklarım ancak sol ayağımda egzama oluştu 2 aydır onunla uğraşıyorum var mi bi çözüm bilen Allah rızası için yardımm 🤧🙏🏻😔
Tgbaygn Ilgazerenm070722 momecon krem kullandınız mı ben 3-4 tane ilaç denedim ellerimde egmaza vardı baya kötüydü momeconda bulmuştum şifayı
Fundakrbs Ben 7 senedir egzamayla uğraşıyorum saçımda ve yüzümde var doktor o kadar krem verdi işe yaramadı
Merveoykualp Benimde cocuklugumdan beri ellerimde var dermovate merhem var onu kullaniyorum ondan baska hic birsey iyi gelmiyo tavsiye ederim kullanmadıysanız
Arenberktos Merveoykualp evet gerçekten ben de elimdeki egzamaya onu kullaniyorum 1 surmede bile geciriyor hemen ama kesin cozum bisey yok 😐
Tgbaygn Ilgazerenm070722 rica ederim acil şifalar diliyorumm evet benim tamamen geçti 3-4 gün içinde baya kötüydü ellerim ama çok şükür
Merveoykualp Arenberktos kesin cozum malesef yok cok dr. Gittim geçici bisey degil malesef tek kurtaricim dermovate kesin cozum olmasada tek rahatlatan o
hilalavsr Benim de bebeğimde var egzama doktor cildi çok kuru olduğu için olduğunu söyledi ve bir krem önerdi mustelanın çok faydasını gördük yetişkinler için de var mı bu krem bilmiyorum ama bir çok bebek kremleri yetişkinlere de iyi geliyor alıp denemenizi tavsiye ederim