Mutlubebeksinsen50 Tavsiye edeceğiniz iyi bir cocuk doktoru var mi. Muane ücreti de bilgi verirseniz çok sevinirim..medihaus var bide medilife var . Giden memnun olan doktor tavsiyesi..
Asyaveannesi04 Mutlubebeksinsen50 Beykent üni hastanesi Özden durmuş Gönültaş muayene ücretini bilmiyorum özel sigortamız olduğu için harika ilgili bir doktor biz ona gidiyoruz 🌺🌺
Edagg Mutlubebeksinsen50 merhaba beylikdüzü ginza lavinyada e-5 yanında hemen murat keskin var çok iyi bir doktor kendi kadın doğum doktorum yönlendirmişti biz memnunuZ 🥰 400₺ idi muayne ücreti
Erbear Mutlubebeksinsen50 devlet hastanesi Aysel erdem sogut randevu biraz sıkıntı ama çok çok iyi bı doktor çok ilgili
Nazlisen Beylikdüzü doktorları var İlhan Hatipoğlu, bebeğim alerjik, ilgi alaka ve bilgisi mükemmel, onunla birlikte alerjiyi de minik minik aşıyoruz, 480 TL idi sanırım ama kesinlikle hak ediyor
Biroyku Edagg biz de Murat beye gidiyoruz. Ablam yeğenimi 1.5 yaşından beri ona götürdü (yeğenim şu an 10 yaşında) çok memnundu. Ben de kızım için ilk aydan direkt murat beyde kontrollere başladık. Telefonla WhatsApp tan falan çok yardımcı oluyor öyle hemen getir demiyor ücreti geçen ay 540₺ tamamlayıcı sağlık sigortası geçiyor
Tgbaygn Beylikdüzü medilife serdar yeşinel 215 tl muayene ücreti bi şans verin derim pişman olmazsınız oğlum 15 aylık doğduğundan beri takipli hastasıyız alırı memnunuz ☺️
Saras Sdatrk miktar beye bende gitmek istiyorum artık nasıl biri ilgili mi telefon numarası falan veriyor mu acaba ?
Emelberen Esenyurt reyap Behzat telören . Bı içeri giriyoruz yarım saat a dan Z ye heryerini kontrol edip tek tek her gittiğimizde ne kullandığımızı kaç kere gunde kaka yaptığını herşeyi sorup ilgilenir . Boy kilo takip yapar her seferinde . Ve inanılmaz ilgili popo arasına kadar bakar kontrol eder . Bebeği kontrol ederken parmağını tutar ki kendini guvende hissetsin diye . 250 civarı olması lazımdı