Ysalvatore Kızlar bebeğim 6.5 aylık iki kere işitme testine girdi bi sorun yok ama 6 aylık olunca bera testide yaptırın dediler ben yaptırmadım gereklimi bu test siz yaptırdınız mı sorun olmayınca gerek yok diyende var kafam karıştı
PrensesZeynep Ysalvatore bu testi ilk defa sizden duyuyorum benim kızımde 2 kere işitme testine girdi ama böyle bi testten bahsetmediler hiç
rosesbabys Ysalvatore ben yaptirdim fakat bebegin yogun bakimda kaldi 1 hafta. normal isitme testibden gecti. bera testi yogun bakimda kalanlara soyluyorlar genelde. randvu bulmak zor ben ozelde yaptirmistim fiyati biraz yuksek ama devletlerde 6-7 ay sonrasina randevu veriyor. ve bebeginiz daha fazla buyumeden yaptirin cunku uyurken yapilan bi test 20-25 dk suruyor ve uyumasi gerekiyor kesinlikle
Merveali55 rosesbabys tepkileri nasıldı bebeğinizin. Benim bebeğim de bir hafta yoğun bakımda yatti bende kararsızım yaptırıp yaptirmamakta cok şükür en ufak bi sese de bakiyo da
rosesbabys Merveali55 benimde oyle cok arka odada bile ses olsa tepki verirdi keske dememek icin yaptirdim cok sukur bi sey cikmadi ama riske atmak istmedim 😊