Lale0606 asla üzülme. Herşeyin başı bu zaten senin psikolojin yapma bunu kendine sütüne güven o orda hazır sadece senin kendini rahat bırakman lazım. İnan bana aynı durumu yaşadım seninle her emzirmeye çalıştığımda ağladım almadığı için biberon istiyo beni istemiyo diye bende mama verdim şuan o kadar pişmanım ki hiç gerek yokmuş halbuki süt bebeğin emdikçe gelicek zaten benim bebeğim hala savaşır memeyle ama sonunda emzirmeyi başarırım asla yılma her zaman meme ver sakinlestir tekrar ver takviye kullan ben neler kullandım anlatamam Solgar, galactago, bestlak, lactamil şimdi de promalt sipariş ettim onu bekliyorum sütüm var ama artsın diye danış doktoruna kullan bunlardan birini ayrıca sağım ölçüsüne güvenme bebeğin çok daha güzel bir sağım makinesi inan bana sen rahat olucaksin ki sütun akicak bebeğine. Aynı yoldan geçtim diyorum ya inan biliyorum çok zor o durumun psikolojisi ama dene kendini rahatlatmaya çalış ‘yine emmicek beni’ diye yaklaşma gör bak yavaş yavaş sana nasıl alisicak biberonu bırak emziği bile kabul etmicek. Asla saat gözetme ne kadar isterse ve hangi sıklıkla isterse bebeğin emzir en iyi süt arttirma yöntemi emzirme unutma 🤗 sağlıkla büyüsün inşallah bebişin 🌺