Eslem2022 Selam herkese, Kızım 5 aylık ve 2 haftadır öksüreği var. Öksüreği balgamlı öksürük. Biz yurtdışında yaşıyoruz bu arada ve ben bebeğimi hemen doktora götürdüm enfeksiyon var kendiliğinden atlatcak dediler calpol ver deyip eve yolladılar. Öksüreği daha kötüye gitti ve nefes alırken sesli hışırtı sesi çıkmaya başladı. Aynı zamanda kızımın göğüs bölgesinde ve sırtındada hışırtı duyuluyor ve ellerimle hissedebiliyorum. Yine doktora götürdüm aynı şeyi söyleyip yolladılar. Ama dahada kötü oldu öksüreği daha fazlalaştı ve hışırtı aşırı derecede çoğaldı. Bugün götürdüm ve bana diyorlarki daha kötü olmuş bende dedim belki baştan bişey verseydiniz böyle olmazdı ve şimdi antibiyotik verdiler 2 hafta sonunda. Vermeye başladım ama nezaman fayda etcek bilmiyorum. Uykudan uyandırıyor bebeğim çok ağlıyor ve uykuya dalmaya zorlanıyor gözlerinin etrafıda kızarıyor. Çok üzülüyorum ve çok korkuyorum öksüreği bronşite felan dönüşcek diye🥺
Kupelikiz_1 Eslem2022 allah şifa versin bizde yeni hastalıktan çıktık 😢 burdan bir arkadaş tavsiye vermişti ayaklarına zeytinyağı sarımsak sürün birde kekik yağı kullanın o kişi bana çok yardımcı olmuştu . Bunlar rahatlattı bizi
Aslancikli Eslem2022 3 aylikken basladi. 3 kez bronsit atagi gecirdi. Su an 17 aylik. Bize ne sarimsak yagi ne basucuna sogan iyi geldi. Sadece soguk buhar balgam masaji ve doktorun verdigi ilaclar iyi geldi. Allah tez vakit sifa versin
Mayisannesi34 Baş ucuna soğan koy bacım o rahatlatır oralarda bulur musun bilmiyorum yıkanmamış koyun yünü anında etki eder göğsüne ve sırtına koy şifa olur inşaallah
BaharBebek34 Soğanı ikiye kesip karanfil sağlayabilirsiniz 10 tane, başucuna koyun. Bir de ben uçucu okaliptüs ya da nane yağını sıcak suya damlatıp odasının yüksek bir noktasına koyardım, çok iyi gelirdi. Belki işinize yarar😇 çok geçmiş olsun 🙏🧿
Beyzarell 1 diş sarımsağı 1 yemek kaşığı zeytinyağının içine doğra gün içinde birkaç saat beklet rehasını salınca sarımsaksız kısmından(bu önemli sarımsak değince tahriş ediyor) ayaklarının altına sür çorap giydir bekletebildiğiniz kadar beklesin 1 günde kesilmişti öksürük ben çok faydasını gördüm size de şifa olur umarım 🌸