mtpolat Bebeğim 40 günlük mommys bliss gripe Water gündüz olanını kullanıyoruz 1 aydır. Dün biogaia başladık birlikte kullanan var mı? Bir de mommys in gecesine geçmek istiyorum uykuya iyi geliyor mu sizce kullananlar yorum yapabilir mi Sule_2022
Yusufagahinannesi mtpolat ben gündüzü kullandım bildiğim kadarıyla 8 veya 10 haftadan sonra kullanmak gerekiyor öncesine uygun değil üzerinde yazıyordu nasıl 10 günlükten beri veriyorsunuz ki ?
Yarenventolin mtpolat biz kullanıyoruz gecesi gayet güzel uykusuna yardımcı oluyor biogaia da kullandık bağırsak düzenleyici zaten aynı anda tavsiye etmişti doktor
Yarenventolin mtpolat ayriyetten 7 günlükken biogaiyaya başladık , mommys bliss night time da 20 günlükken felan başlamıştık
mtpolat Yarenventolin siz nereden temin ediyordunuz internette yok gibi, eczanelerde de çok bulunmuyor sipariş ediyoruz depodan getiriyorlar
Yarenventolin mtpolat dediğim gibi 20 günlükken başladık şu an 78 günlük hala devam ediyorum biz günde 6 kere 1 cc kullanıyoruz
Yarenventolin mtpolat bizde Ankara’da bir eczanede bulabilmiştik , şimdi akakçe sitesinde sürekli stok açılıyor oradan getirttiriyorum
minikinsan Yarenventolin merhaba hangi eczane hangi semt bende Ankara’da yaşıyorum bütün gün aradım bulamadım damlayı ya😣
expectopatronum mtpolat bizde hiç işe yaramadı nasıl bi gazsa 😬 gece gündüz birlikte kullandık yine gazdan kıvranarak uyandı hep. biri gaz için diğeri probiyotik zaten aynı anda kullanabilirsiniz.
mtpolat expectopatronum yaa tüh :( bebeğim belki de zaten kendi kolay gaz çıkarıyordur bilmiyorum 16 günlükken başladık baya güzel gaz atıyor :) alttan üstten. Ben mommyse bağlıyorum :)
Yarenventolin minikinsan bakanlıkların orada bulduk sabah eşimden eczanenin adını öğrenirim sizin için
Yarenventolin Ezel_26 mükemmel iyi geldi daha önce sap simplex felan denedik ama hiö etki etmemişti daha kötü yapmıştı