Bdd Merhaba Anneler Bebegim başını duvarın sivri yerine çarptı ince Bi çizgi çöküklük olustu sonra geçti krem sürdüm önerisi olan var mi çok korkuyorum
DorukDefne0 Bdd canım sen yinede Bi doktora götür başını çarpmış sonuçta Allah korusun bisey olmasın uyutma takip et kusma gözde kayma falan var mı
DurununAnnesi12 Bdd bi hastaneye gitseniz lütfen çizikte olsa iç kanama olabilir bu konularda hassasım özellikle kafa darbelerinde kuzenimi ufak bi çizikten kaybettim Allah Şafi ismiyle şifa versin tüm çocuklara inşallah 💖 geçmiş olsun minişe💖
Birdunyabircennetannesi Canım geçmiş olsun biraz takip et kusma göz kayması hareketlerinde anormallik görürsen acile götür mutlaka ve uyutma 2 saat
DorukDefne0 Bdd seni korkutmak için söylemedim özür dilerim ama ihmal etme Bi doktora götürüp kontrol ettirsen fena olmaz kaç aylık bebeğin küçük mü
Bdd DorukDefne0 estağfurullah 14 aylık şuan acile götürsem ilgilenmiyorlarclo çocuk doktoruda yok bu saatte
Birdunyabircennetannesi Bdd Uyanıyor mu diye bak canım yani aslında elinden geldiğince 2 saat uyutmaman daha iyiydi ama uyumuş bir kere. Bilincini kontrol et uyanıyor mu diye
Gazerock Bdd merhaba bebeğinizdeki çöküntü geçti mi? bebeğim park yatağın orta demirine çarptı başını hafif vurdu ama kumaş altında vida vardı.O yüzden mi bilmiyorum alnında hafif bir çöküntü var şuan ,kalbim sıkışıyor tutamadım onu çarptı diye.
Gazerock Bdd Merhaba iz daha önce olmuş muhtemelen ama ertesi gün de oyuncakla kaza oldu ana kucağının oyuncağına kafa attı eğilip.Alnının ortasında da oldu.Cildi hemen ezilip skar oluyor umarım zamanla geçer