Feyzosumunannesi genc1anne mutlaka yaptırın bir tanıdığımızın bebegı zehirli ishal den 3 gun hastane de yattı.. Bizim 2. Dozumuz var bu ay
Aslihn0707 genc1anne Hele ki şu dönemde şiddetli bir salgın var bir yakınım keşke yaptırsaydim diye dovundu biliyorum bu devirde biraz maliyetli gibi geliyor ama bütçenizi zorlayın derim çünkü parkta oyun oynarken bile bulasabiliyormus
Beyzarell genc1anne evet bence elzem aşılardan bir tanesi etrafımda bir çok kişiden duydum aşı yaptırmamış ve 4-6-7 yaşlarında yakalanmış rotavirüse üstelik çok çok zor bir hastalık olduğundan bahsediyorlar bende korkudan yaptırmıştım
egeveannesi1 Rumeysa61 buradaki kizlarda cok merak ediyor aslinda burdan da paylasiyorlar ya yada instagramdan bana atabilirisn askom
goktug_oguz2022 genc1anne canim gecen bende sormustum hem cocuk doktorumuz hemde aile hekimindeki hemsiremiz onerdi anlattiklarina gore yapilmasi gerekn bir asi zaten damla seklinde
1aybarsalpannesi genc1anne 2 dozu toplam 1.500 lira 2 aylıktan itibaren yapılıyor iki aşı arasında da 2 ay oluyor damla şeklinde ve kesinlikle gerekli