Ozkannsultann Merhaba bayanlar bebeğim 70 günlük bazı sebeblerden dolayı sütüm tamamen kesildi bebeğimi mama ile besliyorum ama kabız oluyor piramitüre doğdu aptamil verdik olmadı hipp denedim olmadı evolvia da öyle doktor deneyeceksin mamaları diyor tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏😔
Gmzz89 Ozkannsultann aptamil comformil gazlı ve kabız bebekler için üretilmiş bende oğluma kullanıyorum gerçekten çok iyi geliyo
MinnosAnnesi Ozkannsultann benim bebeğim de prematüre doğdu. 1 kere aptamil prematüre aldım gaz ve kabızlık yaptı. Sma aldım onunla devam ediyoruz. Çokta memnunum tavsiye ederim
Aybuke-4646 Ozkannsultann golden goat diye bi mama var ben ondan kullanıyorum , anne sütüne gayet yakın
Mahmutsultan Gmzz89 biz de öyle mama miktarını artırınca kabız yaptı siz de kabıza iyi geldi mi paramiliter ? Ben de evolvia mı alsam acaba diyordum probiyotik varmış icinde
Gmzz89 Mahmutsultan bizim kabızımız yoktu ilk başta bebelac veriyodum çok gaz yaptı doktorda comformil önerdi 4 aylık şuan hiç kabızlık yaşamadık normal mamalar kabızlık yapabiliyo
Melikeakiner [bilinmeyen] Aptamil conformil verin. Özel gaz ve kabızlık mamasıdır. Çok yi gelir, bir haftada düzene sokuyor.
Ozkannsultann Biliyormusunuz conformil çoğu ecza depolarında yok suan sanırım zam gelecek aldım denicem inşallah şifa olur kızlar 🙏
yaseminkarakurt [bilinmeyen] Almışsınız şimdi fark ettim. Faydası olur inşallah, çok etkili bi mama. 1-2 hafta kullanınca etkisini görürsünüz kesin