mraslan Rizede yaşayan anneler var mıdır acaba🙆🏼♀️ istanbuldan taşındık kimseyi tanımıyorum çok yalnız hissediyorum kendimi 😞😞
mraslan [silindi] bende üniversitenin oradayım 4 ay olcak buraya geleli :) alısmaya çalışıyorum hala diyelim
mraslan Emine071 buralı degilim esimin isinden dolayı buradayız :) buraya alısmaya calısıyorum ama nafile diyiyim istanbuldan geldigim icin cok zorlanıyorum
mraslan [silindi] ah kader arkadaşım benim 🤦🏽♀️ Zorlanıyor musunuz sizde benim gibi hala alışamadım. Eski düzenimi arıyorum kısacası İstanbulu arıyorum geçen istanbula gittiğimde nefes aldığımı hissettim resmen
Tazeanne53 Rizede yaşamıyorum ama Rizeliyim☺️ Postu görünce dayanamadım geldim☺️☺️ Herkese kolaylıklar canım memleketime selamlar 🌸
mraslan Dorukselim0 ah ah neyse ki alışacağız inşallah öyle ümit ediyorum instagramdan takipleşelim konuşuruz buluşuruz iyi olur bizler için 😌 dorukcagla kullanıcı adım
[silindi] mraslan Canım kader arkadaşım bizimhikayemiiiz adlı kullanıcı adına sahip bi arkadaşın mevcut mudur acaba listende. Öyle biri varsa bil ki benim. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Her yerde karşılaşıyoruz lakin niye büyük buluşma yaşanmıyor. 😂