papatyaaaaaa iyi akşamlar anneler 🌹 açık ögretim lise icin ders seçimi yapmam lazım 4-5 ders sectim ama kac ders seçmem lazım kredi kac olması lazım bilgisi olan var mı 🙏🏻
DurununAnnesi12 papatyaaaaaa kaç krediniz var ? Mesela benim 15 kredim kaldıysa 10 kredilik dersler seçiyordum şuan hatırlamıyorum ama 7 8 ders seçerdim ya da 10 ders
ZeynepNurten papatyaaaaaa ilk ortak yazan dersleri seçiyorsun ondan sonra kredsi yüksek dersleri seç ben 11 tane seçtim
papatyaaaaaa DurununAnnesi12 bilmiyorum ki evlenmeden önce kaydım vardı 7-8 yıl oldu 😏 bugün tekrar kayıt yeniledim
papatyaaaaaa DurununAnnesi12 ders seçiyorum suan 17 kredi var seçtiğimi derslerden kac olması lazım kac ders secmem lazım
ZeynepNurten papatyaaaaaa toplam kaç kredi olması lazım bilmiyorum canım benim seçtiklerim 80 kredi yapıyo mesela
Tugceeeee01 ZeynepNurten emin misiniz 12 ders secebilirsin o da maximun 38 kredi verir hepsi böyle olsa bi sene de biter okul
ZeynepNurten Tugceeeee01 benim dönemim çok o yüzden 
Tugceeeee01 ZeynepNurten 8 dönemi tamamladınız bide kredi dolarsa biter zaten sıstem bu kadar cabuk mu bitti