123890 Derinn16 ben kekik çayı içiyorum öylesi durumlarda. 20 gün geciken adeti akşam içtim sabaha oldum
Deletedmom_73 Derinn16 kızım 5 aylıkken 2 hafta adetim gecikti test yaptım negatif ama adette olmadım doktora gittim tarlusal verdi 2 3 gün kullandım bıraktım regl oldum.
Songena19 İki aydır adet olmuyordum ve emziriyorum doktorum tarlusal verdi kullandım ve ilacın bitmesine iki gün vardı bugün oldum sonunda
Conimm Songena19 kac tane oluyor icinde ben de ayni durumdayim en son 3 agustos adet oldum hamile degilim kist falan da yok yumurtalik temiz cikti ama adet yok emzirmekten mi yoksa baska neden mi bilemedim son iki.aya kadar normaldi reglim
Derinn16 Songena19 bende emziriyorum tarlusalı dr verdiğine demekki emzirmeye sorun teşkil etmiyo tşk ederim bende kullanim ya adet günüm geçti ama gebe değilm test yaptm emzirmekten mi acaba
Derinn16 Conimm aynı bende öyleyim işte emziriyorum test yaptm çok şükür hamile deilim adet sökütücüyemi başlasam diyr düşündm
Songena19 Conimm bende aynı durumdayım canım en son 31temmuzda olmuştum benim sadece prolaktin hormonu yüksek çıktı oda emzirdigim için heralde tarlusal paketinde 10adet çıkıyordu heralde hap
Songena19 Derinn16 valla emzirdigimi söyledim ekstra çocuk doktorumuza danıştım sorun olmaz dedi ama işte yinede içim rahat değil çünkü ilacın içeriğinde progesteron hormonu var
123890 Derinn16 evet. Bi bardak suya bi yemek kaşığı dolu dolu ama kekik atıyorum o kaynıyor ve onu içiyorum. O olmazsa suyu kaynatıp kekiğin üzerine döküyorum biraz demleniyor ve öyle içiyorum. Ben dağ kekiği kullandım kendimiz topladık.