mkozen Arkadaşlar bu nedir nohut büyüklüğünde geçenlerde de farketrim daha küçüktü sinek ısırdı felan sandım şimdi büyümüş nohut gibi sert içerde beze gibi oynamiyor. Elimle bastırıyorum acımıyor sanki kemik sismis gibi
Berna92Z mkozen aynısı benim kızım dada var ama küçük doktor mercimek büyüklüğünü gecmedgi surece sıkıntı olmaz dedi. Ama istersenz bı doktora gostern ve ellemeyn doktor bize elinizi surmeyin sadece buyuyup buyumedgni kontrol edin demisti
Benkeyfimkahyasi90 mkozen ay bende dün farkettim bizimkinde bu şekil aynı yerde ama duştan belli etmio ne yaptınız acaba
CaglaC mkozen benim kızımda da olmuştu bu kadar değildi ama lenf bezi şişmiş demisti doktor herhangi bi enfeksiyon getirdiyse ondan kaynaklı oluyormuş KBB bi gösterin yine de buyumedigi sürece sorun olmaz demişlerdi
nazli-06 CaglaC benım kızımınkı harekrt edıyordu lenf bexı demıstı. Bu hareket etmiyormus sızınkı edıyor muydu?
CaglaC mkozen evet antibiyotik kullandik sonra kendi kendine gecti doktor kimisi geçmez sürekli kalabilirde dedi buyumedigi sürece sıkıntı olmaz takip etmek gerekiyor demisti
Ask35tego Benim oglumdada var 2 3 Dr gösterdim kızarıklık yoksa buyunezse sıkıntı olmaz dediler. Lenf bezi Diş kulak boğaz gibi enfeksiyon dada sisebiliyor dedi doktor gösterin yinede Geçmiş olsun