Pinkmoms İlk adet olduktan sonra ikinciyi ne Zaman oldunuz ? Bebeğimi de emziriyorum ayni zamanda ilk adetimi 10 aylıkken olmustım Suan üstünden 45 gün geçti normal mı acaba 😔 kafam da deli sorular 🤯🤯🤯
PelinKaraca Pinkmoms değişiyor kişiden kişiye benim lohusa kanamam 25 gün mü ne sürdü iki üç gün kesildi Peşine kırkım çıkmadan regl oldum. Sonra da hiç kesilmedim adetten her ay düzenli oldum hamile kalana kadar.
Pinkmoms PelinKaraca keşke benimde olsa da bi rahatlasam valla test alıp yapmaya korkuyorum şüphemde yok ama adet olmayınca insanın aklıma geliyor iste 🤷🏻♀️
Pinkmoms ruken2425 ben Doğumdan 10 ay sonra oldum bi kere daha da olmadım 11 Aylık olduk aklıma gelmiyor değil 😔
mraslan Pinkmoms ilk adetimi doğum yaptıktan 43. Gün sonra oldum 2. Adetimi ise aradan 19 gün geçti yani ayın 26’sında oldum canım
Tugba42 mraslan ikinci adetiniz öncekine göre 19 gün mü geçti acaba bende ilki oldum ikinci adetim 3 gün gecikti🙁😓
ozgeolmez25 4 buçuk ay oldu hala olmadım bende merak ediyorum neden olmuyoruz lohusa kanamam 50 güne yakın sürdü ondan sonra hiç kanamam olmadı
Maviucurtma Pinkmoms yine de hamilelik testi yap ben oğlum 5 aylıkken oldum ilk adetimi sonrA da hep düzenli oldum kişiden kişiye değişir ama yap yine de
Maviucurtma Pinkmoms sonra da oğlum 9 aylıkken ikinciyle hamile kaldım bu arada hiç ihtimal vermiyordum eşim imkansız diyordu korunuyorduk ama oldu