Dimitrina_kovaceva Mircet teşekkürler canım ama domestosu duvara süremem 1 yaşında kızım duvarları yalıyor 😅
Mircet Dimitrina_kovaceva ee sen ne istiyon hem leke çıkarsın ugrastirmasin hemde yenilebilir olsun 😂 suyla sil sen
Dimitrina_kovaceva Mircet kız domestos durulanmıyor ondan dedim sildinten sonra 3-4 ay kalıyor yüzeyde. En azından 3-4 ay değil de 1 hafta kalsa 😅😅😅
cansueylul Dimitrina_kovaceva kaynar suyun içine bulaşık tableti atıp eridikten sonra biraz suyu ılıtınca siliyorum tertemiz oluyo çıkmayan lekeler içinde cif kullaniyorum
Mavigri Dimitrina_kovaceva Sıvı Arap sabunu ve beyaz olan bulaşık parlatıcısı çok az da bulaşık deterjanı koyabilirsiniz bu karşımı direk lekelere de sıkabilirsiniz ılık suyun içine de hazırlayabilirsiniz hem ağır kokmuyor hemde baya etkili kolay gelsin 🌹
Mircet Dimitrina_kovaceva kız domestos demiyorum ben domestosun leke cikarticisi mor olan çamaşırlar için leke çıkartmak için 😂ağartici yok içinde
Pinar_kb Dimitrina_kovaceva eski evde sihirli sünger kullanıyordum. Kendi evimize silinebilir boya yaptırdık çok rahat 😁
Meteninannesi52 Dimitrina_kovaceva ben siliyorum sonra orada sildiğim yer leke gibi izi kalıyor onu nasıl çözmez komple duvarı silerekmi yaaa:))