Cly01 Kızlar oda yapacağım oyun odası gibi Fakat halıyı böyle yollar arabalar olan mi yoksa etnik, geometrik desenli tarzı mi seçmeliyim
yareninannesiiii Cly01 bence herzaman kullanabileceğiniz çocuk halısı gibi olmayan bende öyle yapıcam
Cly01 yareninannesiiii dimi ya arabalı yollu falan düşünüyordum ondan vazgeçtim çünkü üstünde oyuncakla oynayacak.yine
Mmc_sirin Cly01 şu sunger dont tabanli halilari tavsiye ederim ben oglumun odasina aldim cok kullansli hem yumusak
Klymeneninatlasi Mmc_sirin hangi marka aldınız acaba bende alacağım ama karar veremedim kalınlığı falan nasıl kaç cm acaba
Mmc_sirin Klymeneninatlasi https://resimyukle.io/r/oidrg6e7Pz bakin bizimki boyle duruyor ben cok memnunum istediginz renkte yaptirabiliyosunz
Mmc_sirin Klymeneninatlasi bu gecirmiyor tuyu falanda yok sungerli oldugu icin ustune cizseler bile hemen silince bile geciyor yani
Klymeneninatlasi Mmc_sirin aaaaa sanki normal halı gibi duruyor acaba müsait olduğunuzda yakından çekip atar mısınız çok memnun olurum ☺️ Zahmet olmazsa tabi ☺️