Gislek Merhabalar, 1.5 yaşındaki kızımla başbaşa kaldığımda içim sıkılıyor. Yanımda sürekli biri olsun istiyorum 2 gündür böyle. Size de oluyor mu?
Senem_sygl01 Gislek bende de öyle 2 aylık bebeğim yalnız kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum yanımda biri olsun istiyorum
Zencefillikurabiye Gislek bence bunun sebebi sürekli evdeyseniz bebeğin yükü sadece sizdeyse yardım edecek biri yoksa bunalmışsınızdır biraz nefes almak istiyor olabilirsiniz bu yüzden de yanınızda sohbet edecek veya çocukla biraz ilgilenecek sizi dinlendirecek birini istiyor olabilirsiniz
pennylane Senem_sygl01 bende de tam tersi. benimde kızım 2 aylık. birileri gelince huzursuz oluyorum gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum😅 bi tek annemi istiyorum o yükümü çok hafifletiyor diğer gelen herkes yük bana. zaten bebeğimi de kimsenin kucagına veresim gelmiyor bi tek anneme içim rahat şekilde verebiliyorum.
Senem_sygl01 pennylane zaten bi tek annem geliyor annemden başka gelen yok ne güzel annem gelince ben yatıyorum oda bebeğe bakıyor🤣
Urazgbc pennylane bende öyle ben ve bebeğim olunca daha iyi bakıyorum ilgileniyorum bebeğimle öbür türlü millete laf yetiştirirken yoruluyorum. Onların da bebeğime bakmalarını kafalarına göre davranmalarını sevmiyorum kayınvalidem de olsa.
cftcdln pennylane ben de öyleyim ya. Yani Birilerine verirken güzel tutup öpmedikleri sürece sorun yok ama bence de herkes yük😂 Haftasonu eşimle kaynım evde oluyor diye kelebeğimle tüm düzenimiz bozuluyor. Sonra pazartesiye sendromlu başlıyoruz ikimiz de 😅😅
pennylane cftcdln tek olmadığıma sevindim. 2 aylık bebeğin ne düzeni olacak diyolar da iyi kötü bi düzen kurduk. eşim başbaşa dışarı cıkmak istiyor ama kimseye bırakasım veya emanet edesim gelmiyor. sanki öyle olunca kurdugumuz o düzen bozuluyor