Karaduman54 1 aylık bebeğim bugün ara ara hep su şeklinde kustu acaba üşüdü mü heryeri sıcacık baktım bataniyeyede sarıyorum neden olur ki ilk defa oldu
Karaduman54 alintugce34 diğer günlere göre çokta emmedi aslında tam 30 günlük olduk bugün acaba artık daha mı az emecek
alintugce34 Karaduman54 Gmzeabduygzefe Benım bebegımde kusuyor 7-8 bazen fazla emdıgı ıcın çokta sarılıp sarmalamayın bunaltmayın terledıkce kendını kasıyorlar kusuyorlar
Gmzeabduygzefe @alintugce34 peki günde 5-6 defa kusması normal mi sizce doktora sordum o da fazlası dedi ama bende korkuyorum acaba hasta mı oldu falan diye bizde 24 günlüğüz
Yektoli33 Gmzeabduygzefe Çok sarıp bunaltmayin bebeği. Terlemesi usumesinden daha tehlikeli der hep bizim doktor. Ensesi göğsü ve burnuna dokunduğunuzda soğuksa usumustur. Besledikten sonra 20 dk kadar dik tutun. Fışkırır tarzda bı kusma varsa reflü olabilir
alintugce34 Gmzeabduygzefe sıcakta bunalıp terleyınce hem uykusu bölünür hem huzursuz olur huzursuz olunca da kendını kasar sonuç kusmak benım bebegım 34 günlük uzun kolu zıbın altına kadıfe don corap giydiriyorum çoğu zaman kundak bıle yapmıyorum sadece üstünü örtüyorum