anneyimben25 Kızlar tadımlara yoğurtla başladım havuç, balkabağı, kapya biber verdim yarın patates ve sonraki günler kabak vericem başka ne verebilirim sizce
Mamastuna anneyimben25 tatlı patates, taze fasülye, brokoli, karnıbahar vb. Bunların karışımı yapabilirsiniz, Tatlı papates havuç karışımını çok seviyor bebeğim
Zlm anneyimben25 ıspanak verebilirsiniz balkabağı olan kabaktan verebilirsiniz aslında insanın böyle aklına gelmiyor pazara çıksanız gördükçe aklınıza gelir
anneyimben25 Mamastuna 6.ayımıza kadar tek tek tadım yapmayı düşünüyorum sonrasında birleştirip o şekilde vermeyi planlıyorum ☺️taze fasulyeyi nasıl verebilirim siz nasıl veriyorsunuz
Mamastuna bebegim25 benim buharlı pişiricim var, sebzeleri haşlayıp ya eziyorum yada blendır ile püre yapıyorum, içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı atıyorum
anneyimben25 Zlm aslında 6.aya kadar sadece tadım yapacağız karışım vermek istemiyorum o yüzden tek tek tattırmak istiyorum
Zlm anneyimben25 tek tek de verebilirsiniz bunları Ben de ilk başta tek tek vermiştim gerçi ben daha önceden denediklerimi de bazen karıştırıyordum patates havuç falan
Mert252541 anneyimben25 karnabahar, pırasa, taze fasülye, avokado, tuzsuz peynir ya da labne, yumurta sarısı