Gaamzee 1 yaşında kuzum 11.200 gram ve düşük dedi balık yağı kullanmak istiyorum iştahı yok durumu ne bebeğimin anlamadım
Noname21 Gaamzee balık yağı iştah açmaz. Karadut özü yada pekmezi alın her sabah verin. Balık yağları 2 yaşından önce önerilmiyor 3 yasinda ki kizima hala kullanmıyorum. Dönemsel istahsizliklar normal aslında hep mi iştahsız
NurY Gaamzee 1 yaş balık yağı için çok erken iki yaşından önce verilmemesi lazm kilosu düşük değil bu arada 🙏
Kubrarr33 Gaamzee Bence kılosu ıyı benım kızım 8 yasında 18 kılo bu arafa balık yagı da kullandım takvıyeler falan hıc ıse yaramadı
Gaamzee Kubrarr33 almayı düşünmüyorum açıkçası dönem dönem olduğunu söylüyor herkes beklemeyi düşünüyorum kilosu banada normal geliyo r
Nilican Gaamzee kuzum biz 24 aylık olduk 11.9 kg amacı neymiş doktorun anlamadım bize zayıf demiyor doktor sana nasıl diyor
Tugce Gaamzee Bebeğinizin doğum kilosu mu çok yüksek? Değilse kilosu gayet iyi maşallah. Doktorlar istisnai durumlar harici en az 18 aydan önce multivitamin ve balık yağı önermiyorlar.
Mom2020 Gaamzee 1 yaş 11.200 ve doktor az mı dedi yok artık yani kızım 2 yaşında 11 kilo hiç bir zaman doktorlar kilosu az falan demedi bence hiç az değil sağlıklı olması önemli içiniz rahat olsun bence 😌
Begonvillll Gaamzee balık yağı iştah açmıyor maalesef bizde hiç işe yaramadı. Ayrıca bebeğinizin kilosı gayet iyi geldi bana