BM22121 baloglaninannesiiiiiiii evet deri testi yapıyor ben yaptırdım tekrar yaptırıcam ama bölgeye gitmeyi düşünüyorum alerji doktorunada gidiyoruz size yapmıyoruz mu dediler anlamadım
baloglaninannesiiiiiiii BM22121 neden tekrar yaptıracaksınız ,bölgeye gittim ben tavsiye etmiyorum doktor bakmadı bile
BM22121 baloglaninannesiiiiiiii alerji doktoruna kı gittiniz bizimle gayet ilgilendi bebeğiniz küçükse doktorları inandırma süreciniz çok zor malesef
BM22121 baloglaninannesiiiiiiii yok canım biz iki aydan beri gidiyoruz adem canana yapıyor ben ücreti fazla olduğu için bölgede yaptırıcam çoklu besin alerjimiz var iki doktor da 6 ay sonra tekrar bakalım dedi randevu alamadım kızım 20 aylık
baloglaninannesiiiiiiii BM22121 2aylıkken yaptırdığınızda doğru sonuç verdi mi bide ücreti nedir testin
BM22121 baloglaninannesiiiiiiii bize doktor yapmadı kilosu filan iyi diye ben çok ısrar ettim 6 aylıkken yaptı doktorda şaşırdı cok fazla besine alerjisi çıktı 19 lu teste 300 vermiştim ama çok oldu biz yaptıralı eğer iki gıdaya filan bakılacaksa 100 filan tutar akdamardada aşırı fark olacağını sanmıyorum aslında
BM22121 baloglaninannesiiiiiiii malesef zor oluyor talep açtım ama iki kez kaçırdım bizim 9 gıda filan var tek olsa kesin klinikte yaptırırdım
baloglaninannesiiiiiiii BM22121 kakada mukus parçacıklar,yüzde kızarıklık ama bu aralar çok iyi beslenmiyor gibi