Emine003 Bebeğim 4 aylık dün muayene de doktor baktı biraz dar bıngıldaği dedi başka bişey söylemedi herşeyi gayet güzel dedi gelişimi felan aklıma takıldı ama o an soramadım sizin başınıza böyle bişey geldi mi kötü bişey mi
bbmoms Emine003 darlık derken kapamaya mı başlamış suturlar önemli yanı kemikler onlar açıksa bıngıldak kapalı bile olsa problem olmaz
umaykizim Emine003 benim kızımda 50 günlük bıngıldağı kapandı 40 günlükken. Doktora götürdük doğuştan dar doğmuştur dedi.
umaykizim Emine003 kafa çapı büyümüyor olsaydı sorun olurdu ama kafa çapı da büyüdüğü için bir sorun yok dedi
Bercestee Emine003 Benim oğlumun bıngıldağın doğuştan dardı, 7. Ayda kapandı. Her ay kafa çevresi ölçümü için doktor kontrolüne gidiyoruz
bbmoms Emine003 hemen telaş yapmayın yoktur inşallah gözünüze çarpan şekilsel bir bozukluk var mı bebeğinizin kafasında
Emine003 Bercestee gelişimi inşallah güzel gidiyodur canım Rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah 🤲
bbmoms Emine003 hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kafanıza çok takılıyor ise İstanbul Adnan dagcinar ve Mehmet özek Bursa mevlüt özgür taskapilioglu Denizli Emrah egemen Ankara harun demirci Bunlardan birine gidin bu konuda uzmanlar
bbmoms Emine003 rica ederim görüşünce bize de haber verirsen sevinirim elimden gelen olursa yardımcı olurum her zaman