minnos004 yamant var canım iki gün sonra yapin daha da net belirgin olur çizgisi. Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah
Merve_bolat yamant ikinci çizgiyi gördüm hemen çıktıysa hamilesiniz eğer net emin olmak istiyorsanız kan testi verebilirsiniz
11Hilal11 yamant ben ilk hamileligimi ohrendigimde boyleydo simdi kizin 15 aylik 😀😀 yinede bi kac gun bekleyip tekrar edin yada kan testi verin ben o zaman verdigimde 58 çıkmıştı
yamant 11Hilal11 erken test olmasına rağmen silik çıkması biraz beni endişelendirdi oyuzden testin bozuk olduğunu düşünüyorum
yamant Kızlar beta negatif . 100 lira para verip te böyle hüsrana uğramak gerçekten çok sinir bozucu. Test bozuktu heralde
Aliasaf_emel yamant nasıl ya şoktayım şu an ben böyle silik bi çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim Hakkınızda hayırlısı sağlık olsun
yamant Aliasaf_emel amin inşallah sağolun valla bende kesin hamileyimdir diye düşünüyordum ama en pahalı test bile şaşırtabiliyormuş
muhammedsevgi yamant hadi ya benimde bi ara öyle olmuştu ama oğlumda da test böyle çkmıştı iki haftalık hamileydim